به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو محمود واعظی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در طبس گفت: خوشبختانه شاهد این هستیم، بسیاری از نرم افزارهای داخلی و بومی به کشورهای مختلف صادر می شود.
وی ادامه داد: سال گذشته استارت آپ های بسیار زیادی در سراسر کشور تشکیل شده است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پاسخ به سئوالی در باره تمهیدات وزارت ارتباطات در خصوص جلوگیری از جوسازی های احتمالی در آستانه انتخابات در فضای مجازی گفت: این وظیفه و ماموریت وزارت ارتباطات نیست، بخشی از این مساله اگر امنیتی باشد به دستگاه های امنیتی و برخی مربوط به قوه قضاییه و لذا بخش های مختلف دارد.
وی افزود: کمیته هایی در همین راستا در وزارت کشور، قوه قضاییه و شورای نگهبان تشکیل شده است و مساله را رصد می کنند، همینطور که در فضای واقعی کشور نباید تهمت و تخریب باشد در فضای مجازی نیز نباید این اتفاق بیفتد و این کار دنبال می شود.
واعظی در ادامه بیان کرد: ما زیرساخت ها را برای برگزاری انتخابات به صورت الکترونیک فراهم کردیم و شبکه ملی اطلاعات بستر بسیار خوبی است و امتحان خود را پس داده است از جمله اینکه سرشماری در کشور را در بستر شبکه ملی داشتیم.
وی ادامه داد: به وزارت کشور و شورای نگهبان اعلام کردیم که از نظر زیرساخت برای برگزاری الکترونیکی انتخابات مشکلی نداریم به هر حال تصمیم با وزارت کشور و شورای نگهبان است.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اظهار کرد: ما کارهای مختلفی قرار است انجام دهیم از جمله به دنبال راه اندازی دولت الکترونیک هستیم و دوم اینکه حدود ۹۰ درصد روستا های بالای ۲۰ خانوار را به اینترنت متصل کنیم.
وی تاکید کرد: برنامه توسعه ای در دست اقدام است که در آن پهنای باند داخلی کشور از ۶ هزار و ۸۰۰ به بالاتر از ۱۰ هزار در آینده نزدیک گسترش پیدا می کند و فاز سوم شبکه ملی اطلاعات به بهره برداری می رسد.
واعظی گفت: در شهرستان طبس شبکه ای وجود دارد که هم راجع به شبکه انتقال آن و هم شبکه پهن باند این مقدار افزایش پیدا کرد و نسل سه و چهار اینترنت در شهرستان آمده و خود این امر باعث می شود علاوه بر مردم برای استفاده روزمره بسیاری از کسب و کارهای الکترونیکی در این بستر می تواند انجام شود.
شهر طبس در ۲۷۰کیلومتری غرب بیرجند مرکز خراسان جنوبی قرار دارد.