اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ششمین نمایشگاه بینالمللی اینوتکس «نمایشگاه فناوری و نوآوری پیشرفته» به همت پارك فناوری پرديس و با پشتیبانی معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري از دوم خرداد ماه سال جاری مصادف با May ۲۳ آغاز و تا پنجم خرداد ماه میزبان بیش ۳۰۰ شرکت داخلی و خارجی در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران خواهد بود.
در اين رويداد که با هدف تعريف همكاريهاي بينالمللي فناوري و ارتقاي توان فناورانه شركتهاي ايراني برگزار می شود جمع کثیری از صاحبان فناوری، صنعتگران، دانشمندان و بازرگانان داخلی و خارجی حضور دارند.
رویکرد اصلی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۱۷ تبادل فناوری و سرمایه گذاری است از این رو ابزارهای مختلفی برای مذاکرات بین شرکت های داخلی و خارجی و تعریف همکاری میان آن ها به کار گرفته می شود.
فن بازار ملی ایران یکی از نقش های پررنگ در جریان برگزاری رویدادهای داخلی نمایشگاه را بر عهده دارد، اکبر قنبر پور، رئیس مرکز فن بازار ملی ایران در خصوص برنامه های در دست اجرا در جریان نمایشگاه امسال می گوید: در نمایشگاه اینوتکس امسال فن بازار ملی ایران برگزار کننده دو رویداد و دو پاویون اختصاصی خواهد بود.
وی تصریح کرد: اولین پاویون ما عرضه اختراعات آماده سرمایه گذاری است که در این پاویون ۴۵اختراع منتخب آماده واگذاری، به سرمایه گذاران ارائه می شوند همچنین در پاویون دوم عرضه ۱۵دانش فنی ارائه شده توسط مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی را که بیشتر در حوزه فنی مهندسی هستند به صنعتگران ارائه خواهیم کرد.
قنبرپور درخصوص رویدادها هم توضیح داد: یک فستیوال در حوزه تجهیزات پزشکی و رویداد استارتاپ دمو در حوزه استارت آپ ها در جریان نمایشگاه اینوتکس برگزار خواهند شد که فستيوال تخصصي نوآوريهاي صنعت تجهيزات پزشكي روز چهارشنبه سوم خرداد ساعت ۱۳:۳۰ با ارائه ۸ اختراع برتر تجهیزات پزشکی و فستیوال عرضه استارت آپ های ایرانی به سرمایه گذاران هم روز ۵شنبه ۴خرداد ساعت ۱۱ صضبح در محل سالن میلاد نمایشگاه بین المللی برگزار خواهد شد.
رئیس مرکز فن بازار ملی ایران در آخر به دستاوردهای اینوتکس ۲۰۱۶اشاره کرد و گفت: در نمايشگاه سال گذشته، ما سه نشست تخصصی در حوزه های آی تی، تجهیزات پزشکی و نفت و گاز و انرژی برگزار کردیم که بیش از ۴۰شرکت داخلی و خارجی در این نشست ها به ارائه فناوری های خود پرداختند نهایتا با برگزاری ۱۵۰ جلسه مذاکره بین شرکتها، ۶۶ تفاهم نامه همکاری میان شرکت ها منعقد شد كه تاكنون ۸ قرارداد با ارزش حدودي ۲۳ میلیون دلار به امضا رسیده است.