آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۷۶۸۸

هشتمين نشست سراسري فن‌بازارهاي منطقه‌اي به میزبانی استان فارس برگزار شد

هشتمين نشست سراسري فن‌بازارهاي منطقه‌اي، این بار در فارس با هدف هم‌‌افزایی فن بازارها، ارائه تجربیات موفق و همچنین بررسي آخرين فعاليت‌هاي فن‌بازارها از امروز تا ۱۴تیر به مدت دو روز برگزار می‌شود.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طبق ابلاغيه ای که در سال ۱۳۹۰ توسط شوراي عالي انقلاب فرهنگي به مرکز فن بازار ملی ایران اعلام شد، پروسه ایجاد و سامان دهی فن بازارهای منطقه ای و محلی جزو تکالیف این مرکز قرار گرفت که از همان سال مرکز فن بازار ملی برای راه اندازی فن بازارهای منطقه ای اعلام حمایت و آمادگی برای مناطق مختلف کشور را به عمل آورد و نتیجه آن، تا امروز ایجاد و راه اندازی ۱۵ فن بازار منطقه ای در کشور بوده است و نشست های سراسری فن بازارها هم بصورت دوره ای و در راستای همکاری و هم افزایی بين اين فن‌بازارها برگزار می‌شود.


در اين نشست که به میزبانی فن بازار منطقه ای استان فارس انجام گرفته، نمایندگانی از مركز فن‌بازار ملي ايران، معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري، سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران، جهاد دانشگاهي كشور، صندوق نوآوري و شكوفايي و ۱۵ فن‌بازار منطقه‌اي، شركت ملي گاز ايران حضور دارند و طي این رویداد آخرين وضعيت برنامه ها و فعالیتهای فن‌بازارهاي كشور بررسی شده و تجربيات حاصل از اقدامات انجام شده در راستاي توسعه و رونق بازار فناوري كشور به اشتراك گذاشته خواهد شد.


اکبر قنبرپور، رئیس مرکز فن بازار ملی ایران در شروع برنامه ضمن خیر مقدم به شرکت کنندگان و تشکر از میزبانی استان فارس گفت: در شش دوره ابتدایی نشست های فن بازار منطقه ای رویکرد اصلی ما ارزیابی و ارائه گزارش عملکرد فن بازارها بود؛ اما از دوره پیش که در خراسان رضوی و در مشهد برگزار شد تلاش کردیم این نشست ها بهره وری بالاتری داشته و رویکرد نشست ها را به ارائه تجربیات و انتقال اطلاعات تغییر دادیم.


وی تصریح کرد: نشست این دوره با رویکرد ارائه تجربیات و اطلاعات از سوی برخی فن بازارهای موفق منطقه ای و همچنین سازمان هایی چون معاونت علمی و فناوری کشور، صندوق نوآوری و شکویی و جهاد دانشگاهی کشور برگزار می شود.


قنبرپور در توضیح بیشتر این نشست افزود: بخش عمده‌اي از اين نشست به اقدامات فن‌بازارهاي منطقه‌اي و بيان تجربيات حاصل شده اختصاص دارد. این محورها شامل كمك به تجاري‌سازي فناوري و محصولات فناورانه، بازاريابي و فروش محصولات دانش‌بنيان و فناورانه، برگزاري تورهاي فناوري و نشست‌هاي تبادل فناوري با هدف انتقال فناوري، تسهيل ورود اختراعات به بازاردارايي فكري، تكميل بانك اطلاعات فناورانه‌ استان، شناسايي و تامين نيازهاي فناوري استان، تسهيل صادرات محصولات فناورانه، برگزاري دوره‌هاي آموزشي در حوزه‌هاي فناورانه كشور و مشاركت در نمايشگاه ها و جشنواره‌هاي ملي و منطقه‌اي است.


پس از آن نمایندگانی از استان های یزد، کرمانشاه و آذربایجان شرقی حضور یافته و تجربیات موفق خود در این عرصه را ارائه کردند.


همچنین در این نشست، موضوعاتی از قبیل برنامه ها و فستیوال های آتی بازار دارایی فکری، خدمات معاونت علمي و فناوري رياست جمهوري در حوزه‌ امور شركت‌هاي دانش‌بنيان، معرفي خدمات صندوق نوآوري و شكوفايي و تسهیلات قابل استفاده برای تحقق فن بازارها، بيان تجربيات موفق سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي ايران در همكاري مشترك با وزارت صنايع كره جنوبي، مطرح و ارائه خواهد شد. تشریح برنامه های آتی مرکز فن بازار ملی ایران درخصوص بازاریابی محصولات دانش بنیان و همچنین شناسایی و رفع نیازهای فناوری صنایع، بخش دیگری از این نشست خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار