آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۷۵۶۰
رقابت های پرش ارتفاع بازی های کشورهای اسلامی

قنبرزاده: از رقابتی که داشتم راضی‌ام

ملی‌پوش دوومیدانی کشورمان پس از کسب این مدال گفت: رقابت خوبی میان شرکت کنندگان برگزار شد که از آن راضی‌ام.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، کیوان قنبرزاده امروز جمعه در رقابت های پرش ارتفاع بازی های کشورهای اسلامی با رکورد 2 متر و 24 سانتی متر به عنوان سوم دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
 

این ملی‌پوش دوومیدانی کشورمان پس از کسب این مدال گفت: رقابت خوبی میان شرکت کنندگان برگزار شد. حضور فینالیست های المپیک و چند مدال آور جهانی رده های پایه، سطح مسابقه را بالا برده بود. با این شرایط از رقابتی که انجام شد و نتایجی که به دست آمد، راضی هستم.


وی با اشاره به رکورد ثبت شده اش گفت: البته می توانستم بیشتر بپرم و رکورد بهتری را هم ثبت کنم اما نشد. ان شاالله در سایر رویدادها و مسابقات مهمی که در پیش دارم، رکوردهای بهتری ثبت کنم.

قنبرزاده در مورد مشکلی که برای انجام یکی از پرش هایش با آن مواجه شد توضیح داد و خاطرنشان کرد: برای هر پرش یک دقیقه فرصت در اختیارمان قرار می دهند. در حالیکه من هنگام انجام یکی از پرش هایم به خاطر عبور اعضای یک تیم، چند ثانیه از وقتم را از دست دادم طوریکه فقط 20 ثانیه از وقت قانونی برایم باقی ماند. به همین دلیل درخواست تکرار زمان برای انجام پرش را دادم که با آن موافقت نشد و همین مسئله باعث شد تمرکزم را تا حدی از دست بدهم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار