اولین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در مونته‌نگرو برگزار شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۰۸۵۶

اولین تمرین تیم ملی فوتبال ایران در مونته‌نگرو برگزار شد

ازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی روز گذشته (جمعه) به مونته‌نگرو سفر کردند که پس از استراحتی کوتاه، زیر نظر کادر فنی تمرینات خود را از سر گرفتند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، تیم ملی فوتبال عصر روز گذشته (جمعه) اولین تمرین خود را در مونته‌نگرو جهت آماده‌سازی برای مسابقه دوستانه که فردا یکشنبه (۱۴ خرداد) برگزار می‌شود، آغاز کرد.



* این جلسه تمرینی پس از چند روز پرفشار در کمپ اتریش و پرواز صبح از وین برگزار شد که تمرکز ملی‌پوشان بر روی بازیابی و ریکاوری بود.


 
* کارلوس کی‌روش هم چندین تاکتیک را اجرا کرد و به تست بازی دفاعی تحت فشار پرداخت.

 


* محمدرشید مظاهری، دروازه‌بان ذوب‌آهن که به اردوی تیم ملی دعوت شده در آستانه بهبودی کامل از مصدومیتی است که در دست چپ خود داشت.


* مظاهری با احتیاط درون زمین تمرینات خود را انجام داد به طوری که از تماس دست خود خودداری دارد تا شرایط بهبودی به مخاطره نیفتد.


* همچنین با توجه به شرایط فوق و اینکه علیرضا بیرانوند در مسابقه لیگ قهرمانان آسیا حضور داشت، کارلوس کی‌روش، حامد لک (دروازبان سایپا) را به کمپ تیم ملی دعوت کرد تا از هر گونه شرایط ناخوشایند جلوگیری کند.
 
 

* محمدرضا اخباری (دروازبان تراکتور سازی) هم در اتریش حضور دارد تا تیم ملی با حضور ۴ دروازبان تقویت و به بهترین شکل برای مسابقات آتی مقابل مونته‌نگرو و ازبکستان آماده شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار