کد خبر:۶۱۱۳۴۹
برانکو ۷ بازیکن برای فصل جدید میخواهد
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس ۶،۷ بازیکن جدید برای تیمش درخواست کرده است.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، برانکو ایوانکوویچ سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس نام 5 بازیکن مازاد تیمش را برای فصل بعد اعلام کرد تا آن ها راهی تیمهای دیگر شده و فوتبال خود را ادامه دهند.
این در حالی است که برانکو لیست بازیکنان مورد نیاز تیمش را هم به مدیران این باشگاه داده است تا زمینه برای جذب آنها فراهم شود.
سرمربی پرسپولیس به مسئولان باشگاه پرسپولیس اعلام کرده 6،7 بازیکن جدید برای تقویت این تیم لازم است که البته فعلا با جذب گادوین منشا و شجاع خلیلزاده به نظر میرسد 2 نفر از این تعداد جذب پرسپولیس شدهاند.
برانکو خواستار جذب 3 بازیکن در خط دفاع، 2 بازیکن در خط هافبک و یک یا 2 مهاجم برای تیمش شده است و باید دید در نهایت چند بازیکن به پرسپولیس اضافه خواهند شد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.