آخرین اخبار:
کد خبر:۶۱۳۱۸۵

درخواست ۳ استان برای میزبانی جام‌جهانی ۲۰۱۸ کشتی فرنگی

سه استان برای میزبانی رقابت‌های جام جهانی ۲۰۱۸ کشتی فرنگی اعلام آمادگی کرده‌اند.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،ایران در سال 2018 میلادی و در بهار سال آینده (1397) میزبان رقابت‌های جام جهانی کشتی فرنگی در کشورمان و پذیرای 8 تیم برتر دنیا خواهد بود.

 

در همین راستا علاوه بر استان اردبیل، 2 استان دیگر نیز برای میزبانی بهترین رویداد برگزار شده کشتی دنیا در سال 2018 در ایران متقاضی هستند که فدراسیون کشتی در حال بررسی شرایط آنها است.

 

رضا لایق، دبیر فدراسیون کشتی با تأیید این خبر گفت: خدابخش، استاندار اردبیل که فردی علاقمند به ورزش و کشتی است، روز دوشنبه دیداری با خادم، رئیس فدراسیون کشتی داشت و در این جلسه بحث میزبانی این استان در جام جهانی نیز مطرح شد که مقرر شد مسئولان استانی شرایط مدنظر فدراسیون را بررسی کرده و در نهایت در این زمینه تصمیم‌گیری شود. علاوه بر اردبیل 2 استان دیگر هم متقاضی میزبانی این مسابقات هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار