کد خبر:۶۱۴۳۵۴
قدیانی در نشست فعالان علم و فناوری:

برای تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت مشکل داریم

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور گفت: آمار نشان‌دهنده پیشرفت علمی خوب کشور است، اما برای تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت مشکل داریم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قدیانی، رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در نشست فعالان عرصه علم و فناوری با تاکید بر مبانی انقلاب اسلامی و شعار تمدن ساز و هویت بخش انقلاب اسلامی گفت: ضرورت جهاد علمی مسئله ای انکار ناپذیر است، اما در خط مقدم جبهه جهاد علمی چه کسانی قرار دارند؟ فرمانده این جبهه کیست؟ و چگونه پشتیبانی می شود؟

 

وی تصریح کرد: امروز تلاش علمی در کشور به صورت گسترده در حال انجام است، اما به دلیل عدم هم افزایی، منجر به جهاد نشده است. دسته ها و نیروها به صورت جداگانه تلاش خود را در این عرصه انجام میدهند.

 

رئیس سازمان علمی، پژوهشی و فناوری کشور با اشاره به آمارهای علمی کشور اظهار داشت: ما بیش از ۲۷۰۰مرکز آموزش عالی و ۱۹۴ مرکز تحقیقاتی و نزدیک به ۱۵۰ هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه های کشور و ۴میلیون دانشجو و ۲۹۰۰شرکت دانش بنیان داریم.

 

وی افزود: این آمار نشان دهنده پیشرفت علمی خوب کشور است اما برای تبدیل علم به فناوری و فناوری به ثروت مشکل داریم.

 

وی ادامه داد: طبق آسیب شناسی صورت گرفته برای حل این مشکلات بایستی بر سه موضوع اساسی دقت بیشتری لحاظ شود: اینکه نمی دانیم چه داریم و چه می خواهیم؟ یک مرکز کنترل فرماندهی علمی نیاز داریم و عدم وجود فرآیند مدیریت دانش کشور به شدت احساس می شود.

 

قدیانی با اشاره به راهکار های ساده برای برون رفت از این شرایط گفت: باید به داشته و نداشته اشراف داشت و اولویت های پژوهش را مشخص کرد و در این صورت بتوانیم یک رابطه منطقی بین نیازمندی های و توانمندی ها ایجاد کنیم یعنی مدیریت دانش و توان کشور.

 

رئیس سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری کشور در پایان ضمن اشاره به توصیه های مقام معظم رهبری در بحث جریان سازی در پیشرفت علمی کشور اظهار کرد: برای فعالیت در زمینه جریان سازی پیشرفت علمی کشور چهار راهبرد در نظر گرفته شده است.  تقویت بنیه علمی کشور ، کمک به مدیریت دانش و توان علمی ، کمک به ایجاد تحول در محتوای علوم انسانی و در نهایت استخراج مدل مفهومی از بانک نیازمندی ها و توانمندی ها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار