سفرهاي كم هزينه در ايام نوروز در كرمانشاه انجام ميشود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمانشاه، مهدي كيا ديروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران نشريات و مطبوعات استان در دفتر انجمن صنفي دفاتر مسافرتي و جهانگردي با اشاره به برپايي تورهاي ارزان قيمت در ايام نوروز 89 در سطح كرمانشاه گفت: امسال نيز همانند سالهاي پيش اين برنامهها با گسترش بيشتري انجام خواهد شد.
وي در ادامه تصريح كرد: بازديد از شهرها و نقاط گردشگري و تاريخي استان مثل قصرشيرين، سرپل ذهاب، بيستون، كنگاور، شهر كرمانشاه، دالاهو و ريجاب با همراهي راهنمايان با تجربه گردشگري، پذيرايي، استفاده از ميني بوس ها و ونهاي كولر دار و بيمه كردن 10 روزه مسافران از جمله خدمات اين تورهاي ارزان قيمت است.
مهدي كيا با اشاره به اينكه برپايي تورهاي ارزان قيمت، نقش تعيين كنندهاي در توسعه گردشگري استان دارد، خواستار حمايت هر چه بيشتر مسئولان، به ويژه اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان كرمانشاه از دفاتر خدمات مسافرتي و جهانگردي شد./انتهاي پيام/