کد خبر:۶۱۷۰۴۷
عضو فراکسیون ورزش در گفت‌وگو با دانشجو:

وزارت ورزش باید پاسخگوی حضور افراد دوشغله در باشگاه استقلال باشد

عضو فراکسیون ورزش گفت: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال باید پاسخگو باشند و واکنش مناسبی نسبت به دوشغله بودن افراد در هیئت مدیره‌های تیم‌های ورزشی داشته باشند.

همایون یوسفی عضو فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو در خصوص دوشغله بودن برخی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهارداشت: اخیر با تصمیم وزارت ورزش و جوانان هیئت مدیره باشگاه استقلال ترمیم شد که در آن پیشکسوتان و افراد اقتصادی هم حضور دارد.

 

 عضو فراکسیون ورزش در ادامه افزود: هیات مدیره یک باشگاه باید از افرادی تشکیل شود که قطعا دو شغله نباشند، حتی براساس ماده 11 قانون نحوه نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نماینده‌های مجلس هم باید از قانون منع تصدی بیش از یک شغل تبعیت کند.

 

یوسفی تصریح کرد: مجلس به خوبی پیگر تغییر و تحول در هیئت مدیره‌های استقلال و پرسپولیس است و باتوجه به اینکه برخی از افراد جدید در هیئت مدیره باشگاه استقلال دو شغله هستند ورود خواهیمکرد. قانون باید برای همه یکسان اجرا شود.



نماینده مردم خوزستان در پایان تاکید کرد: وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال باید پاسخگو باشند و واکنش مناسبی نسبت به دوشغله بودن افراد در هیئت مدیره‌های تیم‌های ورزشی داشته باشند.

 

به گزارش دانشجو، جالب است که وزارت ورزش و جوانان روی گزینه‌ای به نام محمدحسین قریب که به عنوان «مدیرعامل شرکت گروه مشاوران مدیریت و مطالعات راهبردی تدبیر» فعالیت می‌کند به عنوان عضو هیأت مدیره استقلال به جمع‌بندی می‌رسد. حتی حسن زمانی که تاکنون در هیأت مدیره باشگاه استقلال فعالیت می‌کردعلاوه بر اینکه مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی نیز هست به عنوان سرپرست مرکز امور نمایندگان ادوار مجلس شورای اسلامی منصوب شده و وی حکم خود را در تاریخ 10 آبان 95 از محمد جعفری مشاور و رئیس حوزه ریاست مجلس شورای اسلامی دریافت کرده است.


در پایان وزارت ورزش و جوانان باید به این سؤال برای شفاف سازی جهت اجرای قانون پاسخ دهد که چگونه 4 فرد دو شغله آن هم در یک هیأت مدیره 5 نفره مشغول به کار خواهند شد در حالی که سازمان بازرسی کل کشور این موضوع را یک تخلف می‌داند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار