کد خبر:۶۱۸۷۵۶
ستاری در جمع خبرنگاران خبر داد

به زودی پروژه‌های بزرگی در ساخت ام آر ای نهایی می‌شود

​معاون علمی فناوری رئیس جمهور از نهایی شدن پروژه‌‌هایی در ساخت ام آر آی و پروژه‌های کلان دیگر خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو، سورنا ستاری، معاون علمی فناوری رئیس جمهور در مراسم افتتاح آزمایشگاه جامع پیش بالینی که عصر امروز در محل آزمایشگاه برگزار شد، در خصوص حمایت از دانش فنی بومی شده در ایران گفت: مشکل اصلی که برای تولیدات صنعتی در کشور وجود دارد فرهنگ و باور مردم است، از چهار سال پیش که نمایشگاه تجهیزات آغاز به کار کرد یک جریان فرهنگی و صنعتی در بخش تجهیزات اتفاق افتاد و در همین نمایشگاه ساخت داخل که اردیبهشت ماه برگزار شد 25 ارگان درخواست خرید دستگاه پت اسکن را داشتند که در مقایسه با قیمت مشابه خارجی بسیار ارزان تر است و مبلغی در حدود یک میلیارد تومان می باشد.

 

وی افزود: همین دستگاه تکنولوژی بالایی دارد و ما فقط کمک کردیم که محققان آنچه در ذهنشان است را پیاده کنند و این باعث شده حرکت خوبی ایجاد شود در این آزمایشگاه جامع پیش بالینی نیز همه تولیدات ساخت داخل وجود دارد و همان طور که می دانید صادرات دستگاه ها احتیاج به استانداردهای جهانی دارد خوشبختانه این باور در جوانان ایجاد شده که می توانند.

 

معاون علمی فناوری رئیس جمهور ادامه داد: باز هم پروژه های دیگری مانند ساخت ام ار ای داریم و ساخت این گونه دستگاه ها با این که نهایت تکنولوژی کشور نیست؛ اما همان دستگاه هایی است که یک روز آرزوی ساخت آنها را داشتیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همه این ها نتیجه حضور شرکت های دانش بنیان و حمایت کردن از جوانان و همت دانشگاه ها است در کنار همه این ها معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور در قالب طرح های کلان بودجه هایی را به این پروژه تصویب کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار