اعزام700 دانشجو از دانشگاههاي جنوب کرمان به مناطق عملياتي دفاع مقدس
اسحاق توانايي در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در کرمان، اظهار داشت: طرح راهيان نور يكي از اقدامات جدي و موثر در شناخت جوانان و نوجوانان براي مقابله با هجمه فرهنگي دشمنان و جنگ نرم است.
وي گفت: راهيان نور، يك بحث فرهنگي عميق و فراگير بوده و حركتي براي انتقال ارزشهاي نظام به نسلهاي جوان و بعدي است.
توانايي با بيان اينكه مقام معظم رهبري در دو دهه گذشته هشدارهايي را در ارتباط با هجمههاي فرهنگي، ناتو فرهنگي و اكنون جنگ نرم دشمنان دادهاند، اظهار داشت: امروز ما بايد با گامهاي بلندتر از جنگ هشت سال دفاع مقدس وارد صحنه شده و با وحدت و يكپارچگي، مشت محكمي بر دهان دشمنان بزنيم.
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاههاي جيرفت افزود: با پيبردن به اصل جهاد، ايمان و شهدا، بايد به حقيقت ايمان شهدا پي برده شود.
وي اظهار داشت: آشنايي با تهديدات غرب براي دانشجويان از بركات کاروانهاي راهيان نور است.
بر اساس اين گزارش، در کاروان راهيان نور دانشگاههاي جنوب استان کرمان، تعداد 400 دانشجو از دانشگاههاي جيرفت، 200 دانشجو از دانشگاههاي بم و 80 دانشجو از دانشگاههاي کهنوج در قالب 17 دستگاه اتوبوس به مدت 5 روز از مناطق عملياتي دفاع مقدس بازديد ميکنند./انتهاي پيام/