میگویند زنگنه نیاز به لابی ندارد اما شما باور نکنید. ماندن زنگنه ماحصل پیروزی در جنگ لابی خواهد بود و رفتنش به معنای شکست در لابی است. نزدیکان وزیر نفت قطعا معنای این عبارت را بهتر از ما درک می کنند.
به گزارش گروه دیگر رسانههای خبرگزاری دانشجو، روزنامه شرق دیروز به سراغ یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی رفته و درباره آخرین وضعیت انتخاب وزرای دولت دوازدهم با وی به گفت و گو نشسته است. عبدالرضا هاشم زایی سوژه این گفت و شنود است که برای رسمیت دادن بیشتر به وی و گفتههایش ٬ از او به عنوان «رئیس سنی» مجلس دهم نام برده است در حالی که اساسا چنین سمتی در مجلس شورای اسلامی وجود خارجی ندارد بجز در روز اول مجلس که بسیار تشریفاتیتر از چیزی است که بتوان به آن پرداخت.
با این وجود٬ روزنامه شرق برای افزایش اعتبار مطالب گفته شده از سوی هاشم زایی وی را با این سمت پر طمطراق خطاب قرار داده است. نگاهی به این مصاحبه نشان میدهد٬ اصرار برای تمدید وزارت زنگنه بهانه اصلی این گفت و گوست تا جایی که این عبارت به نقل از وی تیتر میشود: «میخواهیم زنگنه بماند».
نکاهی به روند فعالیت روزنامه شرق طی یکماه گذشته نشان میدهد این رسانه بیش از هر رسانه دیگری برای ابقای زنگنه تلاش میکند و حتی در گفت و گوهای خود٬ گزینههای جایگزینی زنگنه را میسوزاند تا تنها ژنرال در صحنه باقی بماند و امروز هم به نقل از یکی از نمایندگان مجلس نوشته است که رای مجلس با ماندن زنگنه است. موشکافانهتر به این مصاحبه نگاه کنیم براحتی متوجه خواهیم شد این اظهارات٬ در راستای بولد کردن نامه ۲۱۴ امضایی است که هیئت رئیسه مجلس از انتشار آن و افراد امضا کننده طفره میرود.
وزرای دیگر دولت در بازی رسانهای امروز «پاک» شدهاند و همه امکانات برای تمدید وزارت زنگنه بکار گرفته شده است٬ از توئیتر و کانالهای اجارهای گرفته تا روزنامههای همسو. بارها نوشتیم او «میخواهد بماند» و با هر فیمتی٬ رسانههای هم راستا با وی نیز این خط را دنبال میکنند و همه بسیج شده اند وی بر مسند کار یاقی بماند. زنگنه بشدت در لابی فعال است و در این میان بدعتهای بسیاری نیز بنا نهاده شده است. ساکنان برج ساختمان ۱۵ طبقه چه هدفی را نشانه گرفته اند؟ آیا تقابل سازی و بهره گیری از ابزار مجلس را برای متقاعد کردن «تصمیم گیرندگان» به پیش میبرند؟ تئوریزه کردن توسعه با منویات ژنرال راه خطرناکی است که تقابلها را شدت خواهد بخشید و در این میان باید دید لابیها و توسل به شاخصین٬ چه سرنوشتی را برای وزیر نفت رقم خواهد زد.
میگویند زنگنه نیاز به لابی ندارد، اما شما باور نکنید. ماندن زنگنه ماحصل پیروزی در جنگ لابی خواهد بود و رفتنش به معنای شکست در لابی است. نزدیکان وزیر نفت قطعا معنای این عبارت را بهتر از ما درک میکنند.