انقلاب با پایه گذارانش بهتر می تواند دوام بیابد
به گزارش گرو سياسي «شبكه خبر دانشجو»، اكبر هاشمي رفسنجاني با اشاره به افرادي كه خود را از مصاديق رويشهاي انقلاب فرض كرده، اظهار داشت: اگر چنين بخشي باشند، اشتباه بزرگي ميکنند؛ چرا که مشابه آن است که آنهايي که مجال حضوري بر شاخه هاي درخت انقلاب را پيدا کردهاند تبر به دست گرفته و ريشه هاي همان درخت را هدف بگيرند!
وي در ادامه عنوان كرد: اين عمل با هيچ منطقي سازگار نيست؛ زيرا اگر انقلاب قرار است پايدار باشد، با ميراث و پايهگذارانش بهتر ميتواند دوام بيابد و در چنين شرايطي است که ميتوانند رسم تازهاي بياورند که از انحراف جدا باشد.
هاشمي با بيان اينكه بعضي از اين افراد تلاش براي آلوده كردن ذهن جوانان دارند، گفت: آلوده کردن ذهن نسل جوان و القاء ناحق به آنها که کارهاي گذشته اشتباه بوده و ما ميخواهيم آنها را اصلاح کنيم اشتباهي است که دامن خودشان را ميگيرد؛ چون آنها نسبت به گذشته کار بيشتري نميتوانند انجام دهند، مگر اينکه کارهاي گذشته را توسعه بدهند، نفي گذشته بدون داشتن برنامه براي آينده عملي ناموفق است./انتهاي پيام/