حضور ۱۸۰ نفر از دانش‌پژوهان خواهر و برادر برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سطح علمی آموزشی
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۰۲۳۹
بهداروند در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو مطرح کرد

حضور ۱۸۰ نفر از دانش‌پژوهان خواهر و برادر برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سطح علمی آموزشی

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: نهمین سال دوره تربیتی آموزشی الصافات با حضور ۱۸۰نفر از دانش پژوهان خواهر و برادر برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سطح علمی آموزشی برگزار شد.
حضور ۱۸۰ نفر از دانش‌پژوهان خواهر و برادر برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سطح علمی آموزشی
شاهین بهداروند، مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، گفت: نهمین سال دوره تربیتی آموزشی الصافات با برگزاری هجدهمین دوره تربیتی آموزشی الصافات در شهرهای تهران و مشهد مقدس با حضور ۱۸۰نفر از دانش پژوهان خواهر و برادر برگزیده دانشگاه شهید چمران اهواز در سه سطح علمی آموزشی برگزار گردید.

وی افزود: در این دوره دانش پژوهان گرامی از بین بیش از ۴۰۰ نفر از دانشجویان داوطلب انتخاب شده و علاوه بر بررسی های معمول علمی آموزشی و... از داوطلبان واجد شرایط مصاحبه تلفنی نیز به عمل آمد.

مسئول تربیت و آموزش بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران اهواز تصریح کرد: دوره تربیتی آموزشی الصافات بر ۴ سرفصل معرفت، بصیرت،مهارت و معنویت استوار است و شامل مباحثی همچون؛ جهان بینی توحیدی، اسلام و مقتضیات زمان، تاریخ تطبیقی صدر اسلام، نظریه سیاسی اسلام، جریان شناسی سیاسی و روشنفکری، برنامه ریزی عملیاتی، تشکیلات و آشنایی با بسیج دانشجویی و غیره است.

بهداروند گفت: در این دوره نیز علاوه بر بهره گیری از اساتید متعهد و مجرب در تدریس مباحث دوره همچون سالهای قبل از حضور اساتید و مسئولین کشوری همچون آیت الله خاتمی،دکتر رحیم پور ازغدی، حجت الاسلام شفیعی، حجت الاسلام آقا تهرانی، کدخدایی، عبدالملکی، حسن عباسی و غیره بهره گیری شد.

وی گفت: این دوره در راستای تربیت انسان تراز انقلاب انسانی و با شعار جوان مومن انقلابی
امسال نیز در کنار برنامه های علمی آموزشی در قالب کلاس ها و کارگاه ها برنامه های تفریحی و ورزشی نیز برگزار شد.

بهداروند برگزاری مراسمات دعا و هیئات شبانه، زیارت بارگاه مطهر حضرت رضا (ع) و دیدن از برخی مراکز دیدنی و گردشگری کشور از جمله برنامه های این اردو عنوان کرد.

وی تصریح کرد: دوره های متمرکز الصافات همه ساله در دو فاصله بین دو ترم زمستان و تابستان و با هدف تربیت انسان تراز انقلاب انسانی برای ارتقای آمادگی افراد جهت اثرگذاری در دانشگاه و به دنبال آن جامعه صورت می پذیرد.
پربازدیدترین آخرین اخبار