آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۴۷۳۸

کلوپ: از اشتباهات خط دفاع تیمم خسته شدم

سرمربی قرمزهای لیورپول از حذف تیمش از جام اتحادیه ابراز ناراحتی کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،دور سوم رقابت‌های جام اتحادیه انگلیس با برگزاری چند دیدار آغاز شد که در یکی از دیدار‌ها لیورپول در خانه لسترسیتی به میدان رفت و با دو گل برابر این تیم شکست خورد تا اولین جام برای کلوپ از دست برود.

یورگن کلوپ بعد از حذف تیمش از جام اتحادیه انگلیس گفت: توپ و میدان در اختیار ما بود و بیش از ۲۰ شوت به سمت دروازه حریف زدیم، ولی نتوانستیم دروازه حریف را باز کنیم و این ناراحت کننده است. راستش را بخواهید خودم هم از این اشتباهات خط دفاع تیمم خسته شدم. شما حق ندارید این طور فوتبال بازی کنید و اشتباه کنید. باید ۳ گل در این دیدار به ثمر می‌رساندیم، ولی وقتی خط دفاع ما باز بود، دروازه تیم ما باز شد و همین باعث شد دیگر نتوانستیم نتیجه را تغییر دهیم.

سرمربی آلمانی لیورپول که کارنامه ضعیفی نسبت به برندان راجرز سرمربی سابق قرمز‌ها داشته است ادامه داد: در رقابت‌های کاپ مهم نیست که شما خوب بازی کنید یا خیر. تیمم در نیمه نخست بهتر از حریف بود، ولی هیچ‌کس این را نمی‌بیند به این خاطر که تیمی که برنده می‌شود مهم است و در کانون توجه قرار دارد. می‌خواستم به دور بعد راه یابیم که متاسفانه به هدف خودمان نرسیدیم. من به تیم لستر تبریک می‌گویم آن‌ها در نیمه نخست به خوبی مقاومت کردند و در نیمه دوم از اشتباهاتی که داشتیم نهایت استفاده را کردند و ما را جریمه کردند.

لیورپول حالا در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان اروپا حضور خواهد داشت و باید اوایل هفته آتی بار دیگر در بازی‌های لیگ برتر جزیره برابر لسترسیتی به میدان برود که این دیدار نیز در ورزشگاه کینگ پاور برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار