آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۶۲۳
لیگ قهرمانان اروپا - گروه B؛

پاری‌سن ژرمن ۳ گل به بایرن مونیخ زد/ برد شیرین سلتیک مقابل اندرلخت

تیم فوتبال پاری‌سن ژرمن در حساس ترین بازی هفته دوم رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برابر بایرن مونیخ قاطعانه پیروز شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، تیم های فوتبال پاری‌سن ژرمن و بایرن مونیخ از گروه B رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا چهارشنبه شب در ورزشگاه پارک دو پرنس به مصاف هم رفتند که در پایان تیم پاری‌سن ژرمن ۳ بر صفر حریف خود را شکست داد.

دنی آلوز (۲)، ادینسون کاوانی (۳۲) و نیمار (۶۳) گل های تیم پاری‌سن ژرمن را به ثمر رساندند. شاگردان امری با این پیروزی ۶ امتیازی شدند و صدرنشین جدول گروه B باقی ماندند.

در این گروه تیم اندرلخت میزبان سلتیک بود که در پایان پیروزی ۳ بر صفر سلتیک رقم خورد. لیگ گریفیث (۳۸)،  کارا (۸۰ - گل به خودی) و اسکات سینکلیر (۹۰) زننده گل های سلتیک بودند.

سلتیک هم مثل بایرن مونیخ در این گروه ۳ امتیازی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار