به كسب سهميه آسيا اميدواريم
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۳۶۸۴
مرفاوي:

به كسب سهميه آسيا اميدواريم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر در اين ديدار مساوي مي‌كرديم يا برنده مي‌شديم به رده سوم صعود مي‌كرديم اما اينطور نشد، با اين حال هيچ چيز تغيير نكرده است و به كسب سهميه آسيا اميدواريم.

به گزارش گروه ورزشي «شبکه خبر دانشجو»، صمد مرفاوي پس از شكست 2 بر 1 برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: پيش از ديدار با الغرافه قطر از سازمان ليگ خواسته بوديم كه اين بازي در زمان ديگري برگزار شود كه اين كار انجام نشد، مي‌دانستيم بازي پر فشاري در پيش داريم؛ چراکه در مدت 4 روز دو بازي سنگين خارج از خانه برگزار كرديم.

وي ادامه داد: هر چه از زمان اين ديدار مي‌گذشت خستگي در چهره بازيكنانم نمايان‌تر مي‌شد با اين حال اين برد را به صبا تبريك مي‌گويم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال در مورد علت عقب نشيني اين تيم در نيمه دوم و عدم تعويض به موقع گفت: يك تعويض ما به دليل مصدوميت محسن يوسفي اجباري بود و اگر انجام نمي‌شد در جناح چپ هجومي‌تر بازي مي‌كرديم، در مورد عقب نشيني هم بايد بگويم زماني كه يك تيم عقب است طبيعي است كه به حريف فشار وارد كند و ما هم به دليل فشار تيم صبا عقب نشيني كرديم.

مرفاوي در مورد نحوه قضاوت مسعود مرادي گفت: اكنون در وضعيتي نيستم كه در اين مورد اظهار نظر كنم، بايد فيلم بازي را ببينم.

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: از سازمان ليگ خواسته بوديم زمان ديدار با صباي قم تغيير كند كه اين كار انجام نشد.

وي در مورد اميدواري به كسب سهميه آسيا گفت: اگر در اين ديدار مساوي مي‌كرديم يا برنده مي‌شديم به رده سوم صعود مي‌كرديم اما اينطور نشد، با اين حال هيچ چيز تغيير نكرده است و به كسب سهميه آسيا اميدواريم./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار