کد خبر:۶۴۰۸۲۷

زیدان: دروازه‌بان‌های هر دو تیم فوق‌العاده عمل کردند

سرمربی رئال مادرید عملکرد دروازه بان تیم خود و تاتنهام را عالی عنوان کرد و در نتیجه تاثیرگذار دانست.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو،به نقل از آس، رئال مادرید سه‌شنبه شب در هفته‌ سوم لیگ قهرمانان اروپا برابر تاتنهام یک بر یک مساوی کرد. زین الدین زیدان پس از بازی گفت‌: خوشحال نیستم چون دوست داریم همیشه پیروز شویم. هر دو دروازه‌بان خیلی خوب عمل کردند. کیلور ناواس در تیم ما و هوگو لوریس برای تاتنهام درخشیدند. باید قبول کرد که گاهی اوقات دروازه‌بان‌ها فرصت‌ها را از تو می‌گیرند. ما خوب عمل کردیم و حریف نیز در کار دفاعی خوب ظاهر شد. نگران چیزی نیستم. برای بازیکنان ناراحت هستم چون آنها جنگیدند، دویدند و رقابت کردند. ما باید به راه خود ادامه‌ بدهیم. می‌دانیم در بازی‌های برگشت یک بار دیگر باید در سانتیاگوبرنابئو بازی کنیم. باید بتوانیم در این ورزشگاه پیروز شویم.

سرمربی رئال مادرید افزود: این نتیجه‌ به خاطر بدشانسی‌مان اتفاق نیفتاد. از چیزی شگفت زده نشدم. تنها باید به تلاش خود ادامه‌ دهیم. بازی بدی به نمایش نگذاشتیم. در لالیگا در بازی‌های خانگی شروع سختی داشتیم. می‌توانستیم بهتر عمل کنیم و باید تمام تلاش خود را کنیم. ما به دنبال ایجاد موقعیت هستیم. ناتوانی در گلزنی اتفاق تلخی است. بازیکنان تمام توان خود را به کار بردند. فوتبال این چنین است. ما باید یک بازی یک‌شنبه برگزار کنیم و خیلی زود بازی برگشت را در ومبلی خواهیم داشت. حریف، گل نخست را به ثمر رساند و سپس عقب کشید. از بازی حریف شگفت زده نشدم.

زیدان در مورد بازیکنانش گفت‌: اشرف حکیمی خیلی خوب بازی کرد و از عملکردش خشنودم. ناواس مانند همیشه خوب عمل کرد و اجازه گلزنی به حریفان نداد. حضور گرت بیل در بازی برگشت در ومبلی مشخص نیست. کریم بنزما دوست دارد گلزنی کند اما لوریس به او اجازه گلزنی نداد. او بازی که باید انجام می‌داد را به نمایش گذاشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار