نامه بسیج دانشجویی دانشگاه زابل به رئیس‌جمهور/ با گذشت صد روز کار دولت، وعده‌های استانی شما عملی نشده‌است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۶۲۶
در آستانه ویژه برنامه ۱۶ آذر؛

نامه بسیج دانشجویی دانشگاه زابل به رئیس‌جمهور/ با گذشت صد روز کار دولت، وعده‌های استانی شما عملی نشده‌است

بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در آستانه حضور رئیس جمهور در سیستان و بلوچستان در نامه ای وعده های عملی نشده دولت را یادآور شد.
نامه بسیج دانشجویی دانشگاه زابل به رئیس‌جمهور/ با گذشت صد روز کار دولت، وعده‌های استانی شما عملی نشده‌استبه گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه زابل در آستانه حضور رئیس جمهور در سیستان و بلوچستان در نامه ای وعده های عملی نشده دولت را یادآور شد. متن نامه به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب اقای حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی

احتراما به استحضار می رساند با توجه به قطعی سفر جنابعالی به استان عظیم و پهناور سیستان و بلوچستان، ضمن عرض خیر مقدم، بر خود واجب میدانیم مطالبی کوتاه خدمتتان عرض می کنیم.
با گذشت صد روز از زمان تنفیذ حکم ریاست جمهوری جنابعالی، شبهات و سوالاتی پیرامون وعده های شما و مجموعه دولت در استان وجود دارد که برخی عملی نشده است و یا بعضی به صورت کند و لاک پشتی در حال انجام است.
لازم است بعضی از وعده های بیان شده توسط دولت جنابعالی جهت یاداوری خدمت تان عرض کنیم:

1.بزرگراه زابل به زاهدان( جاده مرگ)
2.حق ابه هامون و احیاء آن
3.حل مسئله ریزگردها
4.طرح آبیاری 46 هزار هکتاری
5.عقب ماندگی پیشرفت چابهار
6.بیکاری جوانترین استان کشور
7.بازارچه های مرزی و مسئله منطقه ازاد سیستان
8.احداث کارخانجات و صنایع تبدیلی
9. محور چابهار_میلک
10. گازرسانی سیستان

اینها وعده های دولت شما و منصوبیتان در استان است و امروز به مطالبات بر حق مردمان دلیر ،سلحشور و صبور این منطقه تبدیل شده است.
حال مطالبه گری دانشجویان و دانشگاهیان نیز می تواند زمینه ساز پیشرفت و تلاش حداکثری همگان از جمله مسئولین برای حل مشکلات کشور باشد.
لذا با توجه به نزدیکی ایام شانزدهم آذر و روز دانشجو و هم چنین رعایت آزادی بیان و حقوق شهروندی، مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه زابل از جنابعالی دعوت می کند جلسه ای هرچند اندک جهت پرسش و پاسخ و تبادل نظرات با خیل عظیم دانشجویان و  تشکل های دانشجویی در دانشگاه زابل،قطب علمی منطقه سیستان، داشته باشید.

امیدواریم حضور شما را در جمع دانشجویان دانشگاه زابل شاهد باشیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار