کد خبر:۶۴۹۷۴۲

واکنش وزیر ورزش به قرعه تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی

وزیر ورزش و جوانان گفت: تیم ایران در بزرگ‌ترین رویداد ورزشی جهان بعد از المپیک به میدان می‌رود و هر چند در گروه سختی قرار گرفت، ولی امیدوارم بهترین نتیجه را بگیرد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مسعود سلطانی فر به پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان گفت: هم گروهی با بزرگان فوتبال جهان نظیر اسپانیا و پرتغال فرصت بسیار خوبی برای رویارویی فوتبال ایران و نمایش شایسته توان بهترین تیم آسیایی است

وزیر ورزش و جوانان ادامه داد: تیم ایران درمرحله انتخابی جام جهانی بدون شکست یکی از بهترین‌ها بود و امیدوارم در مرحله نهایی جام جهانی هم با قدرت، توان فوق العاده فوتبال ایران را به نمایش بگذاریم.

سلطانی فر گفت: خوشبختانه اولین بازی ما در مقابل مراکش است و امیدوارم با کسب نتیجه‌ای مناسب به مصاف دو تیم دیگر گروه برویم

وزیر ورزش با اشاره به تدارک وسیع فدراسیون فوتبال و حمایت وزارت ورزش و دولت از برنامه‌های فدراسیون و تیم ملی گفت: بهترین تدارکات و بازیهای دوستانه را تا قبل از شروع جام جهانی روسیه برای تیم ملی و دفاع از هویت و حیثیت فوتبال ملی در نظر خواهیم گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار