آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۷۴۹
خزایی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه درچه:

اختلاف‌سلیقه‌ها نباید باعث مرزبندی میان مسئولان شود

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان گفت: اختلاف‌سلیقه‌ها نباید باعث مرزبندی میان مسئولان شود؛ بلکه باید شور رقابت در خدمت به مردم را در آن‌ها افزایش دهد.

به گزارش خبرگزاری دانشجو از اصفهان، محسن خزایی، عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شهر درچه ضمن تبریک هفته‌ وحدت و هفته‌ بسیج بیان داشت: مقام معظم رهبری در فرمایشی اشاره دارند که وحدت میان مسلمین از واجبات است و محبت اهل‌بیت وسیله‌ی وحدت میان مسلمین بوده؛ چراکه پیروزی‌های جبهه‌ مقاومت نشأت‌گرفته از وحدت میان مسلمانان بوده، اما متأسفانه عده‌ای به دنبال اختلاف‌افکنی میان شیعیان و اهل تسنن هستند.

اختلاف‌سلیقه‌ها نباید باعث مرزبندی میان مسئولان شود
وی افزود: امروز که شجره‌ خبیثه‌ داعش نابودشده است و حامیان آن‌ها سرافکنده‌اند و در جهان درس چگونه شکست خوردن را آموخته‌اند و بار دیگر به برکات وحدت میان مسلمین پی می‌بریم.

خزایی ادامه داد: مگر نه اینکه آیه الله سیستانی تأکید دارند که نگویید اهل سنت برادران ما هستند؛ بلکه بگویید اهل سنت جان‌های ما هستند و اینکه مقاومت اسلامی با وحدت خود توانست پسا استکبار را به خاک بمالد و امروز جوانان اسلام به دشمن آموختند که هیچ راهی جز شکست پیش رویشان نیست.

وی بیان داشت: چهار دهه از عمر بابرکت انقلاب اسلامی می‌گذرد و با بازخوانی کلام امام که درمی‌یابیم که پیام دوم آذر ایشان نه‌تن‌ها جهاد علمی و فرهنگی را به دانشجو یادآور می‌شود بلکه راه نفوذ بیگانگان را در دوران پس از دفاع مقدس می‌بندد و وظیفه دانشجوی تراز انقلاب تبیین مواضع انقلاب و نشر و صدور گفتمان انقلاب و نیز مبارزه با ظلم و فساد است.

عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه اصفهان تصریح کرد: امروز به‌عنوان کوچک‌ترین عضو خانواده‌ی بسیج و از طرف این ملت شریف که برای این انقلاب خون داده‌اند و برای حفظ آن خون‌دل‌ها خورده‌اند و از مسئولان می‌خواهم که نگذارند صحنه‌ی مدیریتی کشور محل نزاع جناح‌های سیاسی شود و صادقانه درراه تلاش به مردم گام بردارند.

وی اذعان کرد: اختلاف‌سلیقه‌ها نباید باعث مرزبندی میان مسئولان شود؛ بلکه باید شور رقابت در خدمت به مردم را در آن‌ها افزایش دهد و خدمت به مردم منت ندارد؛ بلکه باید مایه‌ی افتخار مسئولان بوده و آنان کاری نکنند که مردم از انقلاب و نظام دلسرد و خسته شوند.

خزایی در پایان بیان داشت: راه برون‌رفت از مشکلات کشور مدیریت جهادی و حضور میان آحاد مردم است و مسئولان دقت داشته باشند که انفعال و سازش هیچ ثمره‌ای برای انقلاب ندارد و لازم است به وعده‌های خود عمل کرده و آن‌ها را به فراموشی نسپارند چراکه ملت از یاد نخواهد برد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار