آسیبی به ساختمان‌های دانشگاه باهنر کرمان وارد نشده است/ دانشجویان آسیب دیده به صورت سرپایی درمان شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۴۹۸۵۲
مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان:

آسیبی به ساختمان‌های دانشگاه باهنر کرمان وارد نشده است/ دانشجویان آسیب دیده به صورت سرپایی درمان شدند

مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به حادثه زلزله روز گذشته در استان گفت: خوشبختانه آسیبی به ساختمان‌های دانشگاه باهنر کرمان وارد نشده است.
آسیبی به ساختمان‌های دانشگاه باهنر کرمان وارد نشده است/ دانشجویان آسیب دیده به صورت سرپایی درمان شدند
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان با بیان این مطلب که ساختمان‌های دانشگاه باهنر کرمان مقاوم هستند، بیان داشت: یکی از دانشجویان پسر در زمان زلزله برای آنکه با سرعت بیشتری خود را به بیرون از خوابگاه برساند، از بالکن طبقه هم‌کف که ارتفاع زیادی نداشته است، اقدام به پریدن کرده است و بینی وی آسیب جزیی دیده است.

حامد حسینخانی با بیان این مطلب که در زلزله روز گذشته سه دانشجویان خوابگاه‌ها هنگام فرار ناشی از ترس، دچار آسیب دیدگی جزیی شدند که به صورت سرپایی درمان شدند، گفت: یکی از دانشجویان پسر در زمان زلزله برای آنکه با سرعت بیشتری خود را به بیرون از خوابگاه برساند، از بالکن طبقه هم‌کف که ارتفاع زیادی نداشته است، اقدام به پریدن کرده است و بینی وی آسیب جزیی دیده است.

وی به میزان استحکام ساختمان‌های آموزشی و خوابگاهی اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بر روند ساخت و ساز ساختمان‌های دانشگاه نظارت دقیق می‌شود، لذا ساختمان‌های همه واحدهای دانشگاه شهید باهنر کرمان کاملا مقاوم و مستحکم است.
پربازدیدترین آخرین اخبار