کد خبر:۶۵۰۹۱۲
سرمربی سیاه جامگان مشهد:

سیاه جامگان نیم فصل دوم بهتر می‌شود/ سیاهی لشکر جذب نمی‌کنیم

سرمربی تیم فوتبال سیاه جامگان مشهد گفت: بازی خوبی را مقابل تیم پارس جنوبی جم برگزار کردیم و موقعیت‌های خوبی ایجاد کردیم که امیدواریم در آینده بهتر شویم.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رضا عنایتی عصر سه‌شنبه در پایان مسابقه تیم‌های پارس جنوبی جم و سیاه جامگان مشهد با تبریک پیروزی تیم پارس جنوبی جم، اظهار داشت: موقعیت‌های خوبی روی هر دو دروازه ایجاد شد و هر دو تیم موقعیت داشتند که تبدیل به گل نشد.

وی اضافه کرد: بچه‌های ما جوانمردانه را ارائه کردند کردند و به آن‌ها خسته نباشید می‌گویم و امیدواریم روز به روز بهتر از قبل شویم و در نیم فصل دوم بهتر شویم.

سرمربی تیم فوتبال سیاه جامگان مشهد در مورد زمین خوردن پرتکرار بازیکنان در لحظات مختلف بازی گفت: صحنه خاصی در این زمینه نداشتیم و بازیکنان مصدوم می‌شدند و روی زمین می‌افتادند و عمدی در کار نبود.

وی از داور این مسابقه انتقاد کرد و افزود: داور تحت تاثر جو ورزشگاه قرار گرفت و پنالتی گرفت، پنالتی نبود.

عنایتی تصریح کرد: آمده بودیم تا بازی شرافتمندانه‌ای را برگزار کنیم و در این زمینه موفق بودیم، ولی متاسفانه نتوانستیم نتیجه مورد نظر را بگیریم.

وی ادامه داد: برای جذب بازیکن در نیم‌فصل دوم برنامه داریم که به ما کمک کنند و بازیکن بی‌کیفیت و سیاهی لشکر جذب نمی‌کنیم و بازیکنان با کیفیت را جذب خواهیم کرد.

سرمربی تیم فوتبال سیاه جامگان مشهد افزود: میزبانی جم خیلی خوب بود از بدو ورود لحظات خوبی را در شهر جم داشتیم و خوشحالیم که چنین تیم‌های پرطرفداری مثل تیم پارس جم در لیگ برتر حضور دارند.

وی در مورد گروه ایران در جام جهانی هم گفت: گروه بسیار خوبی است و نباید ناامید شویم چراکه کار برای ما سخت‌تر می‌شود و باید با برنامه پیش برویم و به نتیجه مورد نظر دست یابیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار