آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۳۸۹۶

حضور افسران کنترل امنیت AFC در ایران

افسران کنترل امنیت کنفدراسیون فوتبال آسیا به ۳ شهر ایران سفر می‌کنند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت سازمان لیگ فوتبال، کنفدراسیون فوتبال آسیا به زودی گروهی از افسران کنترل امنیت خود را برای بررسی سطح ایمنی ورزشگاه‌های تهران، تبریز و اصفهان به ایران می‌فرستد.

در نامه‌ای که با امضای دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیا به فدراسیون فوتبال ارسال شد، آمده است: کنفدراسیون فوتبال آسیا در نظر دارد نمایندگان خود را در قالب کارگروهی امنیتی، برای بررسی سطح ایمنی به شهر‌های نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا اعزام کند. این سفر در راستای برنامه عمومی AFC جهت شناسایی توان امنیتی کشور‌های غرب آسیاست.

به همین منظور، فدراسیون فوتبال در نامه‌ای به ۴ باشگاه ایرانی پرسپولیس و استقلال تهران، تراکتورسازی تبریز و ذوب‌آهن اصفهان در این زمینه توصیه کرده است. در نامه محمدحسین حمیسی رئیس حراست فدراسیون فوتبال به باشگاه‌های حاضر در لیگ قهرمانان آسیا آمده است: ضرورت دارد نسبت به تقویت ضریب ایمنی و امنیتی ورزشگاه‌ها و همینطور شاخص‌های اصلی میزبانی از جمله فروش الکترونیکی بلیت بازی‌ها اقدام نمایید تا نمرات کامل امنیتی به فوتبال ایران اختصاص یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار