آخرین اخبار:
کد خبر:۶۵۵۰۲۳

ژیرو ۶ هفته خانه‌نشین شد

مهاجم فرانسوی توپچی‌های لندن تا ماه فوریه به دور از میادین خواهد بود.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، بر اساس گزارش روزنامه «اکیپ» فرانسه، اولیویه ژیرو که در جریان پیروزی یک بر صفر سه‌شنبه شب آرسنال مقابل وستهام در مرحله یک‌چهارم ‌نهایی جام اتحادیه انگلیس دچار مصدومیت شده بود، به دلیل پارگی از ناحیه همسترینگ به مدت 6 هفته یعنی تا ماه فوریه به دور از میادین مسابقه خواهد بود.

آرسن ونگر پس از بازی با وستهام اشاره کرده بود که مصدومیت ژیرو 31 ساله جدی است و ممکن است این مهاجم فرانسوی به مدت سه هفته به دور از مستطیل سبز باشد.

آرسنال از حالا تا پایان ماه ژانویه باید 10 بازی در رقابت‌های مختلف انجام بدهد از جمله 6 بازی در لیگ برتر و دو بازی رفت‌ و‌ برگشت مقابل چلسی در جام اتحادیه انگلیس.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار