به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رسول خادم در زمینه انتخاب سرمربیان تیمهای ملی امید گفت: رده سنی امید به رده های سنی کشتی در سال ۲۰۱۷ اضافه شد و ضرورت داشت در این رده سنی کادر فنی جداگانه ای فعالیت کند. این کادر فنی بخش عمده ای از کشتی گیرانش در رده سنی بزرگسالان و بخش کمتری در رده سنی جوانان هستند و طبیعتا سرمربی امید باید در کنار کادر فنی بزرگسالان حضور داشته باشد تا بر کار کشتی گیرانی که در رده سنی بزرگسالان حضور دارند؛ در رده سنی امید هم می توانند فعالیت کنند و شانس ملی پوش شدن را نیز دارند نظارت داشته باشد.
وی ادامه داد: احد پازاج مدیر تیم های ملی با خیر آبادی مربی مطرح و شناخته شده کشتی ایران هم در سطح ملی و بین المللی، مذاکره کرد و این امکان فراهم شد موضوع در شورای فنی مطرح شود که اعضا نظر مثبت در این زمینه داشتند و انشاءالله در نهایت مجوز این موضوع ازهیأت کشتی استان ها گرفته شود. حضور خیرآبادی می تواند توانایی و قابلیت فنی کادر فنی بزرگسالان و امید ما را افزایش بدهد و من امیدوارم با کسب نتیجه مورد نظر مردم، این موضوع محقق شود.
وی با اشاره به برخی پیشنهادات در مورد اینکه فینال کشتی پهلوانی نیز ۲ پیروزی از ۳ مسابقه برگزار شود اظهار داشت: ما انتخابی تیم های ملی در رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان را ۲ از ۳ برگزار می کنیم، اما در کشتی پهلوانی یک مسابقه کشتی بوده، و این پیشنهاد خوبی است که برای تعیین پهلوان سال ۹۷ هم ۲ از ۳ کشتی برگزار شود که ما آن را بررسی خواهیم کرد.
خادم در مورد بحث سرانجام بحث تعلیق کشتی ایران گفت: به هرحال کمیته بین المللی المپیک از طریق اتحادیه جهانی کشتی بحث تعلیق را بخاطر موضوع کریمی در رقابت های زیر ۲۳ سال جهان پیگیری می کند و هنوز این موضوع برطرف نشده است. جلساتی را با وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک داشته ایم، ولی تعلیق هنوز ما را تهدید می کند. هر آنچه در توان مجموعه مدیریتی کشتی بوده و هر آنچه از طریق دیپلماسی کشتی جمع کرده بودیم را در این مورد خرج کرده ایم.
وی تصریح کرد: این موضوع چون فرصت نفوذ در IOC را می خواست، متأسفانه نتواسته ایم موفقیت جدی در این زمینه در کمیته بین المللی المپیک داشته باشیم ولی هرچه در توان داشتیم در تعاملات خود به کار بردیم. مذاکرات ما در قدم های اول و دوم خوب بود و نتیجه داد و ما توانستیم رأیی که ۴۵ روز قبل باید قطعی اعلام می شد را در دو نوبت برای آن زمان بگیریم، تا التهاب آن را کاهش بدهیم و منتظر هستیم نتیجه نهایی چه می شود. در نهایت امیدوارم با دعای خیر مردم، قدرت و توان کشتی به فشارهای سیاسی غلبه کند.
خادم تاکید کرد: رسانه ها واقعا در این زمینه کمک کردند و مردم را در جریان گذشته و دغدغه و خواست مردم در این زمینه مجموعه کشتی کشور را مصمم کرد با نهایت توانش موضوع را پیگیری کند.
وی در زمینه میزبانی ایران در رقابت های جهانی پس از ۱۸ سال خاطر نشان کرد: ما با حوصله بعد از سال ها که امکان میزبانی مسابقات جهانی فراهم نبود طرحی را آماده کردیم با عنوان طرح برگزاری مشارکتی مسابقات تا کشورها بتوانند در کنار هم کمک کنند تا مسابقات بین المللی و جهانی برگزار شود و هم بار هزینه ها کاهش یابد و مشارکت افزایش پیدا کند. در نهایت این طرح در هیأت رئیسه در پاریس به تصویب رسید و ما گام اول را با پذیرش میزبانی ۲۰۲۰ کشتی آزاد زیر ۲۳ سال جهان برداشتیم. رقابت های فرنگی و زنان نیز در فنلاند بعنوان شریک برگزاری ما انجام می شود.
وی افزود: قدم دوم ما مسابقات آسیایی نونهالان و میزبانی این رقابتها در سال ۲۰۱۸ برای اولین بار در آسیا است که قصد داریم، مسابقات زنان در ژاپن برگزار شود و اگر این موضوع قطعی شد، خبرش را رسما اعلام می کنیم.
خادم در پایان گفت: رقابت های بین المللی کشتی جام تختی در رشته کشتی فرنگی که بعنوان یکی از تورنمنت های معتبر دنیا در سیستم رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی نیز قرار دارد با حضور ۱۲ کشور دنیا و سه تیم از کشورمان به صورت انفرادی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری در بندر ماهشهر استان خوزستان برگزار می شود که در آن برخی کشتی گیران سرشناس دنیا نیز حضور دارند. پیش بینی می شود مسابقات از نظر کمی و کیفی(فنی) در سطح مناسبی برگزار شود.