سهراب مرادی، سومین پولادمرد جهان شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۲۶۹
بر اساس نظرسنجی فدراسیون جهانی وزنه‌برداری

سهراب مرادی، سومین پولادمرد جهان شد

بر اساس نظرسنجی سایت فدراسیون جهانی وزنه‌برداری، سهراب مرادی به عنوان سومین وزنه‌بردار برتر جهان انتخاب شد.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، سهراب مرادی در نظرسنجی سایت فدراسیون جهانی وزنه‌برداری به عنوان سومین وزنه‌بردار برتر جهان از دیدگاه شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی انتخاب شد.

این ورزشکار اصفهانی که پیش از این توانسته بود در مسابقات جهانی به مدال طلای جهان دست پیدا کند، بر اساس آرای شرکت‌کنندگان در این نظرسنجی در میان وزنه‌برداران اوزان مختلف با ۳۱۴۲ رأی به مقام سوم رسید.

در این نظرسنجی تالاخادزه از گرجستان با ۹ هزار و ۸۰۴ رأی به عنوان برترین وزنه‌بردار جهان انتخاب شد و محمود اهاب از مصر با ۸ هزار و ۴۹۱ رأی در مقام دوم ایستاد.

پس از سهراب مرادی نیز آرلی مندز از شیلی با هزار و ۱۴۸ رأی در جایگاه چهارم برترین وزنه‌برداران دنیا ایستاد و فرانسیسکو ماسکوئرا از کلمبیا با ۷۱۶ رأی به عنوان پنجمین وزنه‌بردار برتر جهان انتخاب شد.

به گزارش فارس، مرادی هفته گذشته نیز به عنوان برترین وزنه‌بردار لیگ برتر وزنه‌برداری کشور نیز برگزیده شده بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار