آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۰۵۲

سورپرایز شفر برای دربی لو رفت

هافبک مقدونیه ای استقلال می تواند سورپرایز دربی این تیم باشد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، وینفرد شفر سرمربی آلمانی استقلال پیش از تمرین در جمع خبرنگاران ترجیح داد خیلی درباره برنامه های خود برای دربی صحبت نکند. او بر خلاف سرمربی پرسپولیس درباره سورپرایز داشتن نیز واکنشی نشان نداد؛ اما به نظر می رسد او نیز مهره ای نا شناخته برای این دیدار در اختیار دارد.


بویان خرید استقلالی ها در هفته های گذشته در تمرین این تیم حضور نداشت و به ریکاوری و تمرینات آماده سازی در جمع استقلالی ها مشغول بود. سرمربی آلمانی استقلال تا به امروز از این بازیکن استفاده نکرده؛ اما به نظر می رسد بویان برای حضور به عنوان بازیکن تعویضی در ترکیب استقلال مشکلی نداشته باشد.


این هافبک تازه وارد استقلالی ها می تواند به عنوان جانشین جپاروف یا دیگر هافبک های استقلال در زمین مسابقه حاضر شود و نا شناخته بودن و البته سبک بازی متفاوت او نسبت به دیگر هافبک های این تیم می تواند سورپرایز شفر برای این دیدار باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار