آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۲۱۴

جهانبخش: پاس‌گل را بیشتر از گلزنی دوست دارم

ملی‌پوش ایرانی تیم آلکمار هلند گفت: دادن پاس گل را بیشتر از گلزنی دوست دارم.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت NOS هلند، علیرضا جهانبخش گفت: به عنوان یک مهاجم باید توپ‌های ایده‌آلی را برای دیگر بازیکنان و مهاجمان ارسال کنید. من همانند یک مهاجم دادن پاس گل را بیشتر از گلزنی دوست دارم.

ملی‌پوش ایرانی در رابطه با عملکرد درخشان تیم آلکمار در فصل جاری اردویژه و جام حذف هلند می‌گوید: آلکمار یک باشگاه الگو در فوتبال هلند با ارائه فوتبال زیبا و آموزش جوانان مستعد است.

جهانبخش درباره سومین فصل حضورش در تیم آلکمار و نیاز‌های واقعی این تیم برای عملکرد بهتر تاکید کرد: ما همانند یک تیم همه کار می‌کنیم. با هم حمله و دفاع می‌کنیم. البته در مرحله آخر باید تمرکز خودمان را افزایش دهیم. این تمرکز را باید در طول بازی حفظ کنیم.

مهاجم ایرانی درباره حضور در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه اظهار داشت: در قامت یک بازیکن همواره دوست دارید بازی کنید. ما تیم خوب و بازیکنان جوانی داریم. امیدوار هستیم با ارائه یک کار زیبا بتوانیم مردم ایران را در جام جهانی ۲۰۱۸ روسیه خوشحال کنیم.

جهانبخش با اشاره به ارتباط مستمرش با کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: یک‌بار در طول ماه به یکدیگر زنگ می‌زنیم. کی‌روش می‌پرسد که چه شرایط و احساسی دارم. برای من مهم است که فرم خودم را حفظ کنم و در هر بازی خوب ظاهر شوم. جام جهانی زیباترین و باکیفیت‌ترین تورنمنت فوتبال جهان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار