شفر: بازیکنان پرسپولیس خیلی عصبی بودند/ در بسیاری از دقایق پرسپولیس بزن‌زیرش بازی کرد
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۰۲۹۹
وقتی گفتم بازی مهم ما با العین است، پرسیدند؛ چرا؟

شفر: بازیکنان پرسپولیس خیلی عصبی بودند/ در بسیاری از دقایق پرسپولیس بزن‌زیرش بازی کرد

سرمربی تیم فوتبال استقلال با تاکید بر اینکه به بازیکنانم به خاطر پیروزی برابر پرسپولیس تبریک می گویم گفت: تیم حریف در برخی دقایق با تاکتیک بزن‌زیرش بازی می کرد.
شفر: بازیکنان پرسپولیس خیلی عصبی بودند/ در بسیاری از دقایق پرسپولیس بزن‌زیرش بازی کرد

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، وینفرد شفر در پایان دربی هشتاد و ششم گفت: این بازی برای بازیکنان ما خیلی مهم بود. به تیمم تبریک می گویم. به خاطر شخصیت تیمی که در فوتبال هست این رشته را دوست دارم. 

وی ادامه داد: در برخی دقایق پرسپولیس با بازی «بزن زیررش» بازی می کرد و به ارسال های مستقیم روی آورد و فکر نمی کرد که ما سرزن های خوبی داریم. 

سرمربی تیم فوتبال استقلال در مورد حضور این تیم در لیگ قهرمانان آسیا گفت: من قبلا گفتم که بازی با العین برای ما خیلی مهم است اما همه پرسیدند چرا؟ بازیکنان امروز توان زیادی برای دیدار با پرسپولیس گذاشتند. ما نیاز به یک ریکاوری خوب داریم اما شاید تیم العین با تیم دومش بازی کرده باشد. برای همین بازی ما با العین سخت خواهد بود. 

شفر در پایان گفت: تشکر می کنم از همه هوادارانی که به ورزشگاه آمده بودند. هم هواداران استقلال و هم سایر هواداران که در ورزشگاه حضور داشتند. 

پربازدیدترین آخرین اخبار