آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۶۰۱۳
طرفی:

هر اقدامی که باعث تفرقه میان اقوام ایرانی شود، محکوم است/ نمایندگان استان پیگیر اعتراضات باشند

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: هر اقدامی توسط هر ارگان و نهادی که باعث تفرقه و آزرده خاطر شدن اقوام ایرانی شود، چه سهوا و یا عمدا محکوم است.
هر اقدامی که باعث تفرقه میان اقوام ایرانی شود، محکوم است/ نمایندگان استان پیگیر اعتراضات باشند

مهدی طرفی، دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه عشایر عرب خوزستان در دوران انقلاب و دفاع مقدس شهید داده اند و در زمان حاضر شهید مدافع حرم در راه انقلاب و اسلام می دهند و با خون خود پای این انقلاب هستند، گفت: عشایر عرب همچون گذشته با تکیه بر آگاهی و بصیرت خود اجازه سوء استفاده از احساسات و اقدامات اخیر را به دشمن نمی دهند.

طرفی گفت: هر اقدامی توسط هر ارگان و نهادی که باعث تفرقه و آزرده خاطر شدن اقوام ایرانی شود، چه سهوا و یا عمدا محکوم است و اگر این اتفاق رخ بدهد، بالاترین مسئول آن باید از مردم عذرخواهی کند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه شهید چمران درباره ریشه اعتراضات اخیر ادامه داد: به خاطر اشتباهی که در یکی از برنامه های صدا و سیما رخ داده است، عشایر عرب خوزستانی ناراحت شدند و انتظار دارند که رئیس این سازمان به خاطر چنین اشتباهی رسما عذرخواهی کند و ازآنها دلجویی کند.

طرفی مطرح کرد: دشمن با اشتباهی که مسئولان ما در رسانه ملی کردند سوء استفاده کرد و خواست اعتراضات را به سود خود هدایت و مصادره کند و متاسفانه عده ای که دلشان برای انقلاب نمی سوزد و با دلارهای سعودی سازماندهی شده اند، از این موقعیت سوء استفاده و موج سواری کردند و در خیابان ها حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: شبکه وهابیت و شبکه حمایت کننده مالی سعودی فعال شده و و در حال طرح ریزی عملیات هستند و متاسفانه مسئولان ما  در خاب هستند و نه عذرخواهی می کنند و نه اقدام خاصی انجام می دهند.

عضو شورای تبیین مواضع سازمان بسیج دانشجویی کشور گفت: انتظار می رود که با عذرخواهی مسئولان سازمان صدا و سیما در کنار حضور و گفتگو نزدیک با مردم خوزستان می تواند اثربخش باشد.

طرفی تصریح کرد: عشایر عرب در دوران انقلاب و دفاع مقدس شهید داده اند و در زمان حاضر شهید مدافع حرم در راه انقلاب و اسلام می دهند و با خون خود پای این انقلاب هستند. لذا عشایر عرب همچون گذشته با تکیه بر آگاهی و بصیرت خود اجازه سوء استفاده از احساسات و اقدامات اخیر را به دشمن نمی دهند.

وی اذعان کرد: نمایندگان محترم خبرگان رهبری استان خوزستان ورود خیلی خوبی به این موضوع داشتند و البته انتظار داریم سایر نمایندگان استان همچون نمایندگان مجلس شورای اسلامی اثرگذارتر ورود کنند؛ البته موضع گیریی های شده است.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان گفت: انتظار می رود مردم عزیز به این نمایندگان خبرگان که بزرگان استان هستند گوش فرا دهند که البته آنها نیز قول مساعدت و پیگیری این موضوع را داده اند.

طرفی ادامه داد: مردم می بایست به جای حضور در خیابان، شعار دادن و احیانا درگیری ها که باعث آسیب رسیدن به سایر شهروندان می شود صبر و حلم داشته باشند و از نمایندگان و بزرگان استان پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه هیچ کسی منکر اشتباهی که از سوی سازمان صدا و سیما شده است نیست و البته پیش از این سایر اقوام همچون بختیاری و آذری در پاره ای از موارد دلخوری ایجاد شده بود گفت: برای همین انتظار می رود که رئیس این سازمان باید عذرخواهی کند و وظیفه مسئولین استانی می بایست دغدغه های و دلایل دلگیری مردم استان را به مسئولان کشوری برساند.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی استان خوزستان در پایان گفت: مردم بصیر و آگاه هم باید صبر پیشه کنند و بدانند که صدای اعتراضشان به مسئولین رسیده است لذا ادامه پیگیری اعتراضات را بر عهده نمایندگان محترم خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی که هم سو با مردم هستند بگذارند و از ایشان پیگیری و مطالبه کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار