کد خبر:۶۸۷۵۴۷
یادداشت دانشجویی/

آیا با بازگشت مجدد تحریم‌ها باقی ماندن در برجام عقلانی است؟

با مرور مواضع دولتمردان می‌بینیم که مذاکرات با دشمن برای لغو تحریم‌ها بود؛ حال سوال اینجاست که آیا با خروج آمریکا از برجام و بازگشت مجدد تحریم‌ها باقی ماندن در برجام عقلانی است؟
آیا با بازگشت مجدد تحریم‌ها باقی ماندن در برجام عقلانی است؟
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امیرحسین کشوری* مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین‌زهرا در یادداشتی با اشاره به ادامه برجام و اعتماد به کشور‌های اروپایی نوشت: با روی کار آمدن دولت یازدهم و آغاز دور جدید مذاکرات هسته ای، دولت وقت شعار تعامل گسترده با جهان را در دستور کار قرار داده و به بهانه لغو تحریم‌ها دور جدیدی از مذاکرات را با طرف غربی آغاز کرد که نتیجه آن عقب نشینی نظام از موضع به حق هسته‌ای بود.

ایران در توافق نامه لوزان یا همان برجام متعهد به عدم تولید سانتریفیوژ و کاهش تعداد سانتریفیوژها، اجازه دادن به سازمان انرژی اتمی جهت بازرسی از مراکز هسته ای، کاهش درصد غنی سازی اورانیوم و بتن ریزی در قلب رآکتور اراک شد و طرف مقابل متعهد به لغو تحریم ها، اما با گذشت زمان در عین عمل کردن ایران به تعهدات خود در برجام طرف غربی با وقاحت تمام نه تنها به تعهدات خود عمل نکرد بلکه به کرات آن را نقض کرده و سر انجام از آن خارج شد.  

قرار بود با امضا توافق نامه برجام در روز اجرای توافق تمام تحریم‌های اقتصادی، نظامی و... لغو شود قرار بود امضا کری تضمینی باشد جهت اجرا برجام ابتدا برجام آفتاب تابان و ابر شتابان بود سپس قرار شد سهمی از گلابی‌های آن داشته باشیم، اما برجام بی هیچ دست آوردی مدام از جانب آمریکا نقض میشد تا در نهایت در تاریخ ۱۷ اردیبهشت آمریکا از برجام خارج شد و تمام تحریم‌های لغو شده مجدد علیه ایران وضع شد.

با مرور مواضع دولتمردان میبینیم که مذاکرات با دشمن برای لغو تحریم‌ها بود حال سوال این جاست که آیا با خروج آمریکا از برجام و بازگشت مجدد تحریم‌ها آیا باقی ماندن در برجام عقلانی است؟

آقای روحانی گفت، برجام را با اروپا ادامه خواهند داد 

جناب آقای روحانی یادتان رفته این سه کشور انگلیس، آلمان و فرانسه بودند که ابتدای دهه هشتاد با شما و تیم مذاکره کننده تحت امرتان مذاکره کردند و خروجی مذاکرات با این سه کشور بود که  منجر به صدور شش قطعنامه در شورای حکام سازمان انرژی اتمی شد و همین قطعنامه‌ها مبنای ارجاع پرونده هسته‌ای ایران به شورای امنیت سازمان ملل شد؟ امیدواریم حافظه تاریخی شما آنقدر ضعیف نشده باشد که این موضوع را از یاد برده باشید.

امیرحسین کشوری- مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و مهندسی بوئین‌زهرا
انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار