
کد خبر:۷۰۱۰۹۵
شجاعی و دژاگه مقابل استقلال به میدان می روند
سرپرست تیم فوتبال تراکتورسازی در مورد وضعیت دو بازیکن ملیپوش جدید این تیم و زمان حضورشان در ایران توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، تراکتورسازی شب گذشته در راستای تقویت تیم خود برای حضور در هجدهمین دوره لیگ برتر با اشکان دژاگه و مسعود شجاعی دو ملیپوش فوتبال ایران قرارداد بست.
در همین راستا حسن آذرنیا در مورد زمان حضور این دو بازیکن در تبریز گفت: شجاعی و دژاگه در حال حاضر در ترکیه هستند و قرار است طی دو سه روز آینده عازم تبریز شوند. این دو بازیکن قطعا در بازی فردا مقابل نساجی شرایط حضورشان فراهم نیست اما به دنبال انجام کارهای لازم و اقدام برای گرفتن ITC هستیم تا بتوانیم از این بازیکنان در بازی هفته سوم مقابل استقلال استفاده کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.