عوامل فتنه از بي‌حجابي به عنوان ابزار نافرماني مدني بهره می گیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۱۶۱
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس در گفت‌وگو با «شبكه خبر دانشجو»:

عوامل فتنه از بي‌حجابي به عنوان ابزار نافرماني مدني بهره می گیرند

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اينكه ظاهر جامعه اسلامي هم بايد اسلامي باشد، گفت: متاسفانه عوامل فتنه از بي‌حجابي به عنوان ابزار نافرماني مدني بهره می گیرند، بنابراين بايد به مسئله بي حجابي به ديده كلان نگريست.

بهروز جعفري در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به ضرورت اجراي قانون عفاف و حجاب اظهار داشت: ايران يك كشور اسلامي است، بنابراين يك جامعه اسلامي بايد ظاهرش هم اسلامي باشد.

وي ادامه داد: بايد در خيابان هاي تهران به عنوان ام القراي جهان اسلام با ظواهر اسلامي روبرو شويم و پوشش و حجاب زن و مرد متناسب با احكام مسلم و انكارناپذير دين مبين اسلام باشد.

عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس با تاكيد بر اينكه امروز بحث بي حجابي فراتر از يك معضل اجتماعي است، خاطرنشان كرد: اين مسئله به عنوان بخشي از جنگ نرم و تهاجم فرهنگي دشمن مطرح است.

عضو كميسيون فرهنگي مجلس اضافه كرد: پديده بي حجابي يك امر غير ارادي نيست، بلكه اراده دشمن پشت آن نهفته است.

جعفري اضافه كرد: عوامل فتنه نيز از بي حجابي به عنوان ابزار نافرماني مدني بهره گرفتند، بنابراين بايد به مسئله بي حجابي به ديده كلان نگريست.

وي با بيان اين مطلب كه براي برخورد با بي حجابي بايد قانون عفاف و حجاب كه در سال 84 تصويب شد به مرحله اجرا درآيد، گفت: در اين قانون براي 25 دستگاه اجرايي، فرهنگي و انتظامي كشور وظايف خاصي در نظر گرفته شده كه اين نشان از اهميت و ظرفيت بالاي قانون مذكور دارد.

اين نماينده اصولگراي مجلس با اظهار تاسف از توقف چهار ساله اجراي قانون عفاف و حجاب بيان داشت: هم اكنون بستر براي اجراي اين قانون در ميان مردم فراهم است و مسئولان امر در هر سه قوه و دستگاه هاي فرهنگي بايد هماهنگ با هم در جهت اجراي آن گام بردارند و از اقدامات سليقه اي پرهيز كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار