
نقش صنعت بانکرینگ در دور زدن تحریمهای نفتی/ عرضه مستقیم نفت در قالب صنعت بانکرینگ
به گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو به نقل از خانه ملت، سیدکمال الدین شهریاری با اشاره به ضرورت توسعه بنادر کشور به ویژه در صنعت بانکرینگ، گفت: به طور حتم بنادر از ظرفیتهای بالای اقتصادی برخوردار هستند و در این میان صنعت بانکرینگ در این عرصه بسیار مهم و حائز اهمیت است.
پیشرفت چشمگیر کشورها در توسعه صنعت بانکرینگ
نماینده مردم دشتی و تنگستان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در شرایط کنونی بسیاری از بنادر و بسیاری از کشورها در عرصه بانکرینگ بنادر به پیشرفتها و توسعه چشمگیری دست یافته اند.
بانکرینگ صنعتی سودآور و ارزآور برای کشورها
وی ادامه داد: صنعت بانکرینگ در بنادر با هدف عرضه مستقیم سوخت به کشتیهای در حال تردد شکل گرفته و این موضوع به یکی از صنعتهای ارزآور برای کشورها تبدیل شده است.
شهریاری گفت: کشورها برای پیشرفت در حوزه صنعت بانکرینگ، باید در جهت ظرفیت سازی در این عرصه برنامه ریزی کنند که تحقق این مسئله مستلزم تخصیص اعتبارات کلان برای توسعه این صنعت به ویژه خرید تانکر و سوپر تانکرها است.
این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: در شرایط کنونی کشور امارات با توجه به توان مالی بالا و سرمایه گذاری در حوزه صنعت بانکرینگ، توانسته بخش اعظمی از بازار این صنعت را در منطقه خلیج فارس تصاحب کند و ایران سهم کمی در این رابطه دارد.
نقش برجسته صنعت بانکرینگ در دوران تحریم/ عرضه مستقیم نفت در دوران تحریم در قالب صنعت بانکرینگ
وی ادامه داد: قطعا صنعت بانکرینگ در دوران تحریم جایگاه و نقش مهم تری را ایفا خواهد کرد، زیرا در هر صورت با اجرای تحریمهای نفتی، ما نیازمند فروش نفت خود به دیگر کشورها هستیم، حال به طور حتم توسعه این صنعت و عرضه مستقیم نفت در درآمدزایی کشور بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: به نظر من توسعه صنعت بانکرینگ برای ایران بسیار ضروری و حیاتی است و ما باید بتوانیم با استفاده از این صنعت، تولید نفت خود را به روز نگه داریم.