کد خبر:۷۱۶۴۶۵

خدمت رسانی به زائران اربعین توسط قرارگاه جهادی امام رضا (ع)

امسال داوطلبین جهادی در راهپیمایی عظیم اربعین برای خدمت رسانی به زائران شرکت کرده و در قالب‌های مختلف خدماتی در طول مسیر نجف تا کربلا خدمات مختلفی را ارائه می‌کنند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی قرارگاه جهادی امام رضا (ع)؛ امسال داوطلبین جهادی در راهپیمایی عظیم اربعین برای خدمت رسانی به زائران شرکت کرده و در قالب‌های مختلف خدماتی در طول مسیر نجف تا کربلا خدمات مختلفی را ارائه می‌کنند.

اعزام ۹۴۰ نفر جهادگر در زمینه‌های عمرانی، فنی، درمانی، نظافتی، تبلیغی، خدماتی به کشور عراق جهت خدمات رسانی به زوار اربعین حسینی از جمله برنامه‌های قرارگاه جهادی امام رضا (ع) میباشد.

برپایی ۱موکب اسکان در نجف، موکب خدام الرضا در مسیر پیاده روی، و ۲موکب در کربلای معلی و اسکان و پذیرایی روزانه از ۵۰۰۰زائر حسینی از برنامه‌های قرارگاه جهادی امام رضا (ع) در این اجتماع باشکوه می‌باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار