کد خبر:۷۱۶۷۷۵

۲ حریف تیم ملی فوتبال در راه جام ملت‌های آسیا مشخص شدند

شاگردان کی روش در چارچوب ۲ دیدار تدارکاتی، ماه آینده به مصاف ترینیداد و توباگو و ونزوئلا می‌روند.
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، دور جدید تمرینات تیم ملی فوتبال ایران با هدایت کارلوس کی روش درحالی از ۱۳ مهر آغاز شد که شاگردان کی روش باید برای تقابل دوستانه با بولیوی در روز ۲۴ مهرماه آماده شوند. به جز مرتضی پورعلی گنجی مدافع باشگاه یوپن بلژیک که به دلیل مصدومیت در تمرینات حضور ندارد و در ساختمان پک (PEC) تمرین می‌کند، تمامی بازیکان در تمرینات حاضر هستند و زیر نظر کادرفنی تیم ملی کار‌های تاکتیکی و هوازی انجام می‌دهند.

شاگردان کی روش در کمتر از ۳ ماه تا برگزاری مسابقات جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ امارات، ۲ فیفادی (روز برگزاری بازی‌های ملی) در مهر و آبان ماه را از دست دادند، درحالیکه کشور‌هایی همچون ژاپن - کره جنوبی - استرالیا و ... در تلاش هستند تا بازی‌های دوستانه با کیفیتی برگزار کنند.

البته فدراسیون فوتبال ایران هم دست به کار شده و پس از بازی با ازبکستان و بولیوی، حالا خبر می‌رسد تقابل شاگردان کی روش با ترینیداد و توباگو و ونزوئلا قطعی شده و یوز‌های کشورمان ماه آینده (آبان) به مصاف این ۲ تیم می‌روند.

طبق اعلام رسانه‌های آمریکایی، دیدار ایران و ونزوئلا، ۲۰ آبان و تقابل با توباگو ۲۴ آبان خواهد بود.

مارکار آقاجانیان، مربی تیم ملی فوتبال کشورمان در تمرین امروز ملی پوشان در این باره اظهار کرد: بازی با ونزوئلا و ترینیداد با ارتباط‌های شخصی کی‌روش نهایی شده، اما به هر حال مشکلاتی هست. دوست داشتیم با حریفان بهتری کار کنیم و همان طور که رقبای ما با حریفان بهتری بازی می‌کنند و این مساله ارتباطی به امکانات مالی و ارتباطی ندارد، اما قرار است در اردوی دوحه بازی کنیم که البته هنوز قطعی نشده و ما پیگیر آن هستیم.

او افزود: تیم‌های آمریکای جنوبی سطح بالایی دارند. ما گزینه دیگری نداریم و به ناچار سراغ این تیم‌ها رفته‌ایم. تیم‌های این قاره حداقل از آسیایی‌ها بهتر هستند، اما می‌توانستیم با تیم‌های بهتر بازی کنیم. فکر می‌کنم تمام تیم‌های آسیایی نمی‌توانند با اروپایی‌ها بازی کنند، زیرا لیگ ملت‌های اروپا در حال برگزاری است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار