معاون آموزشی وزارت علوم گفت: برنامه ۱۶ دانشگاه و ۹ پژوهشگاه برای ارتقا به تراز بین المللی مورد تایید قرار گرفت و کمیته نظارت بر این پروژه با عضویت صاحبنظران برتر کشور شکل گرفت.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم با اشاره به آخرین وضعیت ارتقاء ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین المللی گفت: بحث پروژه ارتقاء دانشگاهها به تراز بین المللی به خوبی پیش میرود.
وی ادامه داد: گزارش آن همچنین به ستاد اقتصاد مقاومتی ارائه شده و عملکرد این دانشگاهها در سالهای ۹۶-۹۵ ارزیابی شده است و این دانشگاهها متناسب با امتیازاتی که کسب میکنند، تامین اعتبار میشوند.
معاون آموزشی وزارت علوم افزود: در برخی از دانشگاهها با پیشنهاد معاونت آموزشی وزارت علوم و با مصوبه هیات امنا بین ۳ تا ۵ درصد از درآمد اختصاصی دانشگاه را برای ارتقاء پروژه مذکور اختصاص داده و برخی دیگر از دانشگاهها نیز این مصوبه را در دست بررسی دارند.
همچنین این پروژه از سوی معاون اول رئیس جمهور در اردیبهشت ماه سال ۹۶ در دستور کار معاونت آموزشی وزارت علوم قرار گرفت و از دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور خواسته شد که طرحهای خود را به وزارت علوم ارائه کنند.
پس از ارزیابی برنامههای ارسالی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور، برنامه ۱۶ دانشگاه و ۹ پژوهشگاه برای ارتقا به تراز بین المللی مورد تایید قرار گرفت و کمیته نظارت بر این پروژه با عضویت صاحبنظران برتر کشور شکل گرفت که از بین دانشگاهها و پژوهشگاههای مذکور تلاش میشود حداقل ظرف ۱۰ سال آینده ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه کشور در فهرست ۲۰۰ دانشگاه و مرکز پژوهشی برتر دنیا قرار گیرد.