کد خبر:۷۱۷۸۶۱
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور:

ایران رتبه نخست سریع‌ترین رشد نوآوری در دنیا را دارد

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ایران در فناوری نانو رتبه چهارم را دارد و همچنین رتبه نوآوری جهانی کشورمان در چهار سال گذشته ۶۰ رتبه بهبود یافته و از ۱۲۲ به ۶۵ رسیده و سریع‌ترین رشد را در دنیا از آن خود کرده است.

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  سورنا ستاری  در آیین رونمایی از ۱۰ محصول فناورانه شرکت‌های عضو پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی اظهار کرد: پارک علم و فناوری آذربایجان غربی جزو پارک‌های نوپای کشور بوده و رشد مطلوبی در سه چهار ساله اخیر داشته است.

وی تصریح کرد: بی شک سیاست‌های حمایتی از پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی توسط وزارت علوم افزایش یافته و معاونت علم و فناوری رئیس جمهور نیز این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: آنچه باعث کمک به این بخش‌ها می‌شود، محیط کسب و کار بوده که باید در استان فراهم شود و برای بخش زیرساختی آن نیازمند حمایت دولتی است.

وی افزود: متاسفانه آذربایجان غربی همچنان مشکلات زیرساختی بسیاری در حوزه مسائل دانش بنیان مثل فضای فیزیکی و صندوق پژوهش فناوری داشته تا جایی که این استان فاقد صندوق پژوهش فناوری است.

ستاری با اشاره به اینکه صندوق‌های محلی می‌توانند کمک بسیاری به کسانی که خواهان تسهیلات پایین هستند، کند اظهار کرد: علاوه بر آن می‌تواند در یافتن سرمایه‌گذاران خطرپذیر برای توسعه کسب و کار خود کنند.

وی تصریح کرد: بی شک باید بخش خصوصی در این رابطه توسعه یافته و زیرساخت‌هایی فراهم شود تا بخش خصوصی بتواند فعالیت کند.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تاکید بر اینکه در حوزه‌های مربوط به پرداخت وام مشکلی وجود ندارد بیان کرد:، چون چیزی که مانع توسعه کسب و کار می‌شود محیط کسب و کار بوده و این بدون مشارکت بخش خصوصی اتفاق نمی‌افتد و امید است بخش خصوصی با ایجاد زیرساخت‌ها، ترغیب به سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌غربی شوند.

وی با بیان اینکه چیزی که سبب رشد شرکت‌های دانش‌بنیان می‌شود وام نیست گفت: بلکه سرمایه گذاری خطرپذیر سبب رشد آن بوده که باعث می‌شود کسب و کار‌های کوچک رشد یابند و جوانان با سرمایه گذاری بخش خصوصی فعالیت کنند.

ستاری تصریح کرد: بی شک هیچ کدام از بهترین کسب و کار‌های کوچک کشورمان با وام توسعه نیافته و باید دانست که در این حوزه نیازمند فرهنگ جدید در تامین مالی بوده و به صورت جدی پیگیر آن هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه هم اکنون کشورمان در موضوع مقالات علمی رتبه ۱۵ دنیا را دارد گفت: علاوه بر آن در تولید مقالات در موضوع علوم مهندسی جزو ۱۰ کشور برتر دنیا بوده و کشورمان در فناوری نانو رتبه چهارم را دارد و همچنین رتبه نوآوری جهانی ایران در چهار سال گذشته ۶۰ رتبه بهبود یافته و از ۱۲۲ به ۶۵ رسیده و سریع‌ترین رشد را در دنیا از آن خود کرده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور افزود: اما با این حال جایگاه ۶۵ دنیا رتبه چندان مناسبی نبوده و در کشورمان ظرفیت‌های فراوانی وجود دارد و همچنین معیار نوآوری در حوزه‌های نیروی انسانی کشورمان رتبه دو و سه بوده، اما محیط کسب و کار و نظام‌های سیاسی مشکلات فراوانی را برای کارآفرینان ایجاد کرده است و همین خود سبب می‌شود که نمی‌توان در کارآفرینی رتبه‌های خوبی کسب کرد.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون سه هزار و ۶۰۰ شرکت دانش بنیان در ایران وجود دارد تصریح کرد: فروش سال گذشته آن‌ها ۶۰ هزار میلیارد تومان بوده است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار