کد خبر:۷۱۶۹۲۲
سورنا ستاری:

شرکت‌های دانش بنیان متکی به دولت نیستند/ پیگیری تجاری سازی محصولات نانو در برنامه‌های ما قرار دارد

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان اینکه امسال و سال آینده بحث تجاری سازی محصولات نانو پیگیری خواهد شد گفت: اکوسیستمی که در شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده متکی به دولت نیست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در حاشیه افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه فناوری نانو در جمع خبرنگاران بیان کرد: ما در حوزه تولید علم نانوتکنولوژی رتبه چهارم دنیا را داریم اتفاق بزرگی در طی این سال‌ها علاوه بر رشد تولید علمی رخ داده است فروش محصولات نانو است.

وی ادامه داد: فروش محصولات نانو در سال گذشته به حدود هزار و ۳۷۰ میلیارد تومان رسیده است که این رقم بالاتر از عدد هدفگذاری شده در ستاد نانو می‌باشد.

به گفته وی صادرات محصولات نانو نیز حدود ۶۵ میلیون دلار افزایش داشته و این رقم امسال قطعا بالا خواهد رفت.

ستاری با بیان اینکه نانوتکنولوژی علم روز دنیا است گفت: بحث تجاری سازی محصولات نانو و افزایش تعداد پتنت‌های این حوزه اتفاقات مهمی است که امسال و سال آینده به جد پیگیری می‌شود.

معاون علمی وفرهنگی ریاست جمهور بیان کرد: افزایش فروش و تعداد شرکت‌های دانش بنیان حوزه فناوری نانو باعث شده است که طی سال گذشته از رتبه ۹ به چهارم ارتقا پیدا کنیم.

وی اظهار داشت: فروش محصولات صنعتی نانو در حدود هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان نشان می‌دهد که این نوع محصولات جای خود را در حوزه صنعت پیدا کردند، ولی بحث تجاری سازی باید با حمایت بخش خصوصی جدی‌تر صورت بگیرد چرا که هرچه سرمایه گذاری بخش خصوصی را افزایش دهیم برنده خواهیم بود.

وی با اشاره به رشد شرکت‌های دانش بنیان ادامه داد: اکوسیستمی که در شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شده متکی به دولت نیست.

ستاری درباره تاثیر مسائل ارزی در شرکت‌های دانش بنیان توضیح داد: مسائل ارزی قطعا تاثیرات خوبی در چند ماه گذشته نداشته است، اما شرکت‌های دانش بنیان نسبت به بقیه بخش‌های صنعتی تاثیرات کمتری را احساس ایجاد کرده اند. بدون شک با تثبیت سیاست‌های ارزی از سوی دولت این قضیه بهتر خواهد شد.

معاون علمی وفناوری ریاست جمهور گفت: تحریم‌ها علیه ایران خیلی وقت است که آغاز شده و فکر نمی‌کنم که برای ۱۳ آبان اتفاق خاصی رخ دهد.

وی با بیان اینکه حوزه صادرات محصولات فناوری نانو به صورت جدی پیگیری خواهد شد عنوان کرد: بزرگترین مساله شرکت‌های دانش بنیان پیدا کردن شرکای مناسب در کشور‌های هدف و سپس مسائل بانکی است. برای رفع این دو موضوع مطرح شده تمام تلاش خود را می‌کنیم.

وی همچنین درباره تسهیلات بانک‌ها و خطوط اعتباری در نظر گرفته شده بیان کرد: خطوط اعتباری متنوعی را از بانک‌ها گرفته ایم به عنوان مثال در حوزه صندوق توسعه خطوط خوبی برای شرکت‌های دانش بنیان باز شده است همچنین در حوزه صادرات با چند بانک خاص مثل توسعه صادرات ایران در حال کار هستیم.

وی تاکید کرد: مشکل اصلی شرکت‌های دانش بنیان گرفتن خط اعتباری نیست بلکه بحث پیدا کردن شرکای مناسب برای شرکت‌ها در بازار‌های هدف و مسائل نقل و انتقالات بانکی‌ها است.




ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار