
کد خبر:۷۱۹۰۸۳
حسینیه دانشجو|
تعداد زائران اربعین از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر گذشت
مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت از نامنویسی یک میلیون و ۵۵۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح تا صبح امروز خبر داد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مرتضی آقایی مدیر کل عتبات سازمان حج و زیارت با اشاره به تعداد متقاضیان سفر اربعین حسینی تا امروز، گفت: تا صبح امروز یک میلیون و ۵۵۰ هزار نفر برای حضور در حماسه پیادهروی اربعین در سامانه سماح نامنویسی کردند.
وی با اشاره به تسریع در روند صدور ویزای اربعین، افزود: یک میلیون و ۳۵۰ هزار ویزا نیز تاکنون صادر شده است که با تمهیدات انجام شده روند صدور ویزای زائران پس از تحویل مدارک به دفاتر زیارتی مجاز، از ۴۸ تا ۷۲ ساعت پیشبینی شد ه است که سعی داریم این زمان را کوتاهتر کنیم.
تمامی زائران اربعین برای اخذ ویزا باید در سامانه سماح نامنویسی کنند و پس از انتخاب مرکز زیارتی نزدیک محل اقامت، مدارک خود یعنی گذرنامه را تحویل این مراکز دهند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.