هیچگونه مشکل امنیتی در مرز شلمچه نداشته‌ایم
کد خبر:۷۲۰۰۸۶
معاون آماد و پشتیبانی ناجا:

هیچگونه مشکل امنیتی در مرز شلمچه نداشته‌ایم

معاون آماد و پشتیبانی ناجا گفت: تاکنون در مرز شلمچه هیچ گونه مشکل ترافیکی و امنیتی وجود نداشته و کماکان خروج زائران به راحتی انجام می‌شود.
هیچگونه مشکل امنیتی در مرز شلمچه نداشته‌ایم
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار رحمت اله محمدی در بازدید از مرز بین المللی شلمچه، ضمن تقدیر و تشکر از زحمات کارکنان انتظامی اظهار داشت: بحمدالله تاکنون در مرز شلمچه هیچ گونه مشکل ترافیکی و امنیتی وجود نداشته و کماکان خروج زائران به راحتی انجام می‌شود.

وی افزود: همکاران ما در یگان‌های پشتیبانی کننده نیز همانند سایر همرزمانشان در مرز‌ها مسئولیت پشتیبانی و نگهداری را برعهده دارند.

سردار محمدی در ادامه با اشاره به فضیلت اقدامات پلیس در ایام اربعین خاطر نشان کرد: هرکس قدمی در راه اربعین حسینی (ع.) بردارد زائر امام حسین (ع) است.

معاون آماد و پشتیبانی ناجا تصریح کرد: همکارانم در نیروی انتظامی که از سفر اربعین جا مانده اند با اقداماتی که در این مدت داشتند ازجمله بازگشایی مسیر‌ها، روان سازی و خروج زائران، ثواب و اجر اربعین را می‌برند.

محمدی در پایان گفت: بحمدالله امروزه شاهد خروج زائران عزیز ایرانی و اتباع خارجی در امنیت کامل هستیم.
پربازدیدترین آخرین اخبار