کد خبر:۷۱۹۵۷۶
حسینیه دانشجو|

نام‌نویسی بیش از یک میلیون و هفتصد هزار زائر اربعین در سامانه سماح تا امروز

دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی گفت: تا صبح امروز یک میلیون و ۷۵۰ هزار زائر اربعین در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزای دانشجو، شهریار حیدری دبیر ستاد مرکزی اربعین حسینی با اشاره به تعداد متقاضیان سفر پیاده‌روی اربعین، اظهار داشت: تاکنون بیک میلیون و ۷۵۰ هزار زائر برای حضور در پیاده‌روی اربعین حسینی در سامانه سماح نام‌نویسی کرده‌اند.

بیش از ۹۰۰ هزار زائر ایرانی وارد عراق شده است

وی با بیان اینکه بیش از ۹۰۰ هزار نفر نیز از مرزهای زمینی و هوایی وارد کشور عراق شدند، افزود: روند تردد زائران در مرزها به خوبی طی می‌شود البته با توجه به اینکه تعداد بسیاری از زائران از مرز مهران عبور می‌کنند، این مرز به نسبت سایر مرزها با ازدحام جمعیت مواجه شده است.

زائران اربعین سفر خود را به تأخیر نیندازند

حیدری با اشاره به اینکه زائران سفر خود را به روزهای منتهی به اربعین موکول نکنند، خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه بیشتر زائران در روزهای منتهی به اربعین سفر خود را آغاز می‌کنند، به طور حتم حجم ترافیک بیشتر شده و ممکن است زائران در مرزها به ویژه مرز مهران با مشکلاتی مواجه شوند، به همین دلیل ما همواره تأکید می‌کنیم که زائران سفر خود را به تأخیر نیندازند.

آغاز پرواز زائران اربعین از امروز

دبیر ستاد مرکزی اربعین به آغاز پروازهای اربعین حسینی نیز اشاره کرد و گفت: پروازهای زائران اربعین از امروز  آغاز می‌شود که بر اساس اعلام مسؤولان هزینه بلیت‌ها از ۲ میلیون و ۴۰۰ تا ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

تمامی زائران اربعین حسینی به منظور حضور در حماسه پیاده‌روی اربعین باید در سامانه مساح نام‌نویسی کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار