کد خبر:۷۲۳۸۵۶
جعفری:

مشکل دانشجویان ستاره‌دار در آینده نزدیک حل می‌شود

دستیار ویژه وزیر علوم در حقوق شهروندی گفت: درصورت تصویب تبصره الحاقی به قانون سنجش و پذیرش دانشجو موانع و مشکلات بسیاری از دانشجویان ستاره‌دار برای تحصیل در دانشگاه‌ها حل خواهد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فریدون جعفری دستیار ویژه وزیر علوم در حقوق شهروندی از تدوین الحاق یک تبصره به قانون سنجش و پذیرش دانشجو توسط وزارت علوم خبر داد و گفت: این تبصره ۱۸ شهریور ماه ۹۷ به تصویب هیات وزیران رسیده است و منتظر تصویب نهایی آن در مجلس شورای اسلامی هستیم.

وی در ادامه تصریح کرد: در صورت تصویب نهایی لایحه الحاق تبصره به قانون سنجش و پذیرش دانشجو تنها معیار گزینش دانشجو در دانشگا‌های کشور فقط صلاحیت‌ها و تخصص‌های علمی خواهد بود و دیگر هیچ عاملی نمی‌تواند مانع گزینش دانشجویان در دانشگاه‌ها شود.

دستیار ویژه وزیر علوم در حقوق شهروندی خاطرنشان کرد: البته الحاقیه فوق یک تبصره دارد که در آن مواردی که فرد مرتکب جرایمی شده است نظیر جرایم سازمان یافته و یا جرایمی که در قانون مجازات اسلامی ما در صورت قطعیت به عنوان مجازات یاد می‌شود فرد مدتی از یکسری حقوق محروم می‌شود در غیر این صورت هیچ شرط و مانعی نباید مانع پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌های کشور شود.

جعفری اظهارکرد: در حال حاضر منتظر تصویب لایحه فوق در مجلس هستیم با توجه به اینکه، چون این لایحه دو فوریتی نیست، باید منتظر اعلام وصول آن در مجلس باشیم و نمی‌توانیم زمانی برای تصویب آن اعلام کنیم.

مدیرکل دفتر بازرسی و شکایت وزارت علوم در پایان با تاکید بر اینکه با تصویب لایحه فوق مشکل بسیاری از دانشجویان ستاره‌دار رفع و امکان تحصیل آن‌ها در دانشگاه‌ها فراهم خواهد شد، گفت: این لایحه برای دانشجویانی که مجرم و یا مشکلات محکومیتی داشته باشند تاثیر ندارد، اما دانشجویانی که ستاره‌دار هستند و یا به دلیل فعالیت‌های سیاسی در صرف ادعا برای تحصیل با مشکلاتی مواجه شده‌اند مشکلشان حل خواهد شد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار