کد خبر:۷۳۰۰۹۲

نگرانی استرالیا از سرنوشت فوتبالیست پناهنده بحرینی

حکیم العریبی بازیکن سابق تیم ملی بحرین که از منتقدین حکومت این کشور بوده و از استرالیا پناهندگی سیاسی دریافت کرده بود به درخواست بحرین توسط دولت تایلند در بانکوک دستگیر شده است.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، حکیم العریبی فوتبالیست ملی‌پوش سابق بحرینی که به دلیل مخالفت سیاسی با حکومت آل خلیفه در بحرین مجبور به ترک وطنش شده و از استرالیا پناهندگی سیاسی دریافت کرده بوده، روز ۲۷ نوامبر در شهر بانکوک پایتخت تایلند بر اساس درخواست بازداشتی که دولت بحرین به پلیس اینترپل ارسال کرده بوده، توسط تایلند دستگیر شده است.

اما بعد از انتشار این خبر، مریس پین وزیر خارجه‌ی استرالیا روز یکشنبه از مقامات تایلندی خواست که این ملی‌پوش سابق بحرینی که از کشور متبوع او پناهندگی سیاسی داشته را آزاد کنند. العریبی توسط حکومت بحرین به اغتشاش و تخریب یک پاسگاه پلیس متهم شده و به صورت غیابی به ۱۰ سال حبس محکوم شده است. اما العریبی این اتهامات را رد می‌کند.

وزیر خارجه‌ی استرالیا در بیانیه‌ای که در وبسایت وزارت خارجه‌ی این کشور منتشر شده گفته است:" استرالیا نگران بازداشت آقای حکیم علی العریبی است و خواستار بازگشت فوری او به استرالیا است. عودت دادن آقای العریبی به بحرین، جایی که از آن گریخته است، مخالف موازین بین‌المللی حقوق بشر خواهد بود".

روز جمعه در جریان دادگاهی که برای العریبی در تایلند برگزار شد، برای او حکم بازداشت رسمی صادر شد، حکمی که می‌تواند راه را برای استرداد احتمالی او به بحرین باز کند. سفارت بحرین در تایلند پیش از این در حساب توئیتری خود اعلام کرده بود که این فوتبالیست ملی‌پوش سابق بحرینی به دلایل امنیتی از طرف حکومت بحرین تحت تعقیب است و به همین خاطر از پلیس اینترپل برای دستگیری او تقاضای کمک شده است.

اما العریبی روز جمعه به نگهبان حقوق بشر گفت که اگر به بحرین عودت داده شود جانش در خطر خواهد بود. العریبی پیش از این گفته بود که در بحرین شکنجه شده و پس از آن بوده که در سال ۲۰۱۴ به استرالیا گریخته و در سال ۲۰۱۷ موفق به دریافت پناهندگی سیاسی از این کشور شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار