کد خبر:۷۳۰۴۳۳

شادی جنجالی ستاره بوکاجونیورز سوخت! +عکس

شادی گل داریو بندتو می‌توانست به یک تصویر همیشگی در تاریخ باشگاه بوکا جونیورز تبدیل شود، اما شکست این تیم، همه چیز را خراب کرد.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، رقابت و دشمنی بوکا و ریور بعد از اتفاقات دو هفته قبل که منجر به لغو دیدار برگشت فینال جام لیبرتادورس شد، به بالاترین سطح رسید. هر دو تیم با تمام توان به دنبال فتح این جام بودند و درگیری‌های پیش از دیدار برگشت، نشان داد که این اتفاق برای هواداران دو تیم از چه اهمیتی برخوردار است.

طبیعی بود که این هیجان به بازیکنان دو تیم هم منتقل شود و اوج آن، در دقیقه ۴۴ بازی دیده شد؛ زمانی که داریو بندیتو، ستاره بوکا، بعد از محو کردن مدافع پیش رو، در موقعیتی تک به تک با دروازه بان ریور، با یک ضربه حساب شده، گل اول بازی را به ثمر رساند. اتفاق جنجالی ثانیه‌هایی بعد رقم خورد؛ زمانی که او قصد داشت از مقابل گونسالو مونتی‌یل، مدافع مغموم حریف عبور کند. بندتو همچنان که به سمت جایگاه طرفداران خودی می‌دوید، زبانش را بیرون آورد و صورتش را به سمت مونتی‌یل گرفت. هرچند مدافع ریور توجهی به این حرکت بندتو نکرد، اما لحظاتی بعد، این تصویر، به سوژه اصلی شبکه‌های اجتماعی تبدیل شد.

هرچند بخت با بندتو و تیمش یار نبود تا شادی او با سه گل ریور و قهرمانی این تیم، خیلی زود به فراموشی سپرده شود. ریور یک گل در نیمه دوم زد و با زدن دو گل در وقت‌های اضافه، جام قهرمانی را بالای سر برد.

 

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار