آخرین اخبار:
کد خبر:۷۳۰۵۰۹

یوونتوسی‌ها را به جایگاه مشاهیر برنابئو راه ندادند!

روز گذشته ورزشگاه برنابئو میزبان فینال لیبرتادورس بین ریورپلاته و بوکاجونیورز بود.
 به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، میهمانان ویژه‌ای نیز در ورزشگاه حاضر بودند. از شخصیت‌های ورزشی مهم گرفته تا ستاره‌های بزرگ کنونی دنیای فوتبال. از یوونتوس نیز دیبالا، دی شیلیو، بنتانکور، کیه لینی و بونوچی در برنابئو حاضر شده بودند تا فینال قرن را از نزدیک تماشا کنند، اما آن‌ها با یک دردسر پیش بینی نشده در ورزشگاه اختصاصی رئال روبرو شدند.

یوونتوسی‌ها که قصد ورود به جایگاه مشاهیر برنابئو را داشتند، با ممانعت نیرو‌های حراست مواجه شده و برای یافتن صندلی جهت تماشای بازی به قسمتی دیگر مراجعه کردند. آن‌ها در نهایت در قسمتی که پیش از این برای رونالدو و همراهان او رزرو شده بود مستقر شدند.

رونالدو قرار بود روز گذشته از نزدیک تماشاگر بازی باشد، اما در نهایت منصرف شد وترجیح داد فعلا به برنابئو برنگردد. اتفاقی که به سود هم تیمی‌های شد و آن‌ها توانستند از یکی از جایگاه‌های خوب ورزشگاه، نظاره گر بازی باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار