کد خبر:۷۳۷۰۶۸

مارچلو لیپی: ایران مدعی قهرمانی آسیاست

سرمربی ایتالیایی تیم ملی فوتبال چین از عزم تیمش برای کسب بهترین نتایج در جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ خبر داد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مارچلو لیپی در نشست خبری پیش از بازی نخست تیم ملی چین در گروه C جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ برابر قرقیزستان که از ساعت ۱۴:۳۰ فردا در ورزشگاه خلیفه بن زاید شهر العین برگزار می‌شود، گفت: همه چیز برای ما خیلی ساده است و آن هم کسب بهترین نتایج خواهد بود. ما از ۴۰ روز قبل برای بازی فردا آماده شدیم.

سرمربی تیم ملی فوتبال چین افزود: جام ملت‌های آسیا ۲۰۱۹ مدعیانی همانند کره جنوبی، ژاپن، ایران و استرالیا دارد. در چنین رقابت‌هایی همیشه هر تیمی می‌تواند شگفتی‌ساز باشد، بنابراین چین می‌تواند شگفتی‌ساز شود. از هفت سال قبل در چین کار می‌کنم و می‌خواهم شادی را به مردم این کشور هدیه دهم.

مارچلو لیپی در خاتمه اظهار داشت: شش هفت بازی تیم ملی قرقیزستان را تماشا کردم و نقاط ضعف و قدرت این تیم را می‌دانم. می‌دانیم که چگونه برابر قرقیزستان بازی کنیم. فکر می‌کنم تکنولوژی امروز کمک می‌کند تا حریف‌مان نیز بداند چین چطور بازی می‌کند.

دومین بازی گروه C جام ملت‌های آسیا نیز ساعت ۱۷ فردا میان تیم‌های کره جنوبی و فیلیپین برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار