کد خبر:۷۴۳۳۵۸
رنجبر:

فن‌بازار‌های برق، انرژی و گردشگری دانشگاه آزاد اسلامی در راه هستند

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور پژوهش و تحصیلات تکمیلی از برگزاری فن‌بازار‌های برق، انرژی و گردشگری در دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بیژن رنجبر قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه دومین نمایشگاه فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به دستاورد‌های علمی و فناوری و کارنامه درخشان کشور در حوزه‌های دانشگاهی گفت: مستندات بسیاری از رشد چشمگیر علمی و فناوری کشور در دست داریم و تزریق یأس و ناامیدی به کشور ناشی از رفتار‌های خصمانه رسانه‌های غرض‌ورز است که در تضعیف روحیه جوانان موفق نخواهند بود.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور پژوهش و تحصیلات تکمیلی ادامه داد: رویکرد نظام فاسد پهلوی در راستای نوکری کشور‌های غربی و مونتاژکاری غیرحرفه‌ای بود که بعد از پیروزی انقلاب، یک رویکرد مولد علمی و خلق فناوری با تدابیر رهبران نظام مستقر شد. با تغییر رویکرد در حوزه تولید علم، کشور با شتاب سریع در حیطه‌های مختلف فناوری و نوآوری رشد پیدا کرد.

وی با اشاره به ارتقای ۳۳ پله‌ای دانشگاه آزاد اسلامی در نشر و چاپ مقالات علمی نسبت به سال گذشته اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی اکنون از رتبه ۱۴۲ به رتبه ۱۰۹ جهانی رسیده و رتبه یک کشوری را به خود اختصاص داده است. همچنین با توانمندی اداره کل دانش‌بنیان و تجاری‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی، در کنار رشد تولید علمی، نمایشگاه‌های فن‌بازار نیز به‌صورت منظم در حوزه‌های تخصصی برای معرفی و بازاریابی محصولات دانش‌بنیان دانشگاه برگزار می‌شود.

رنجبر با اشاره به تجاری‌سازی اکثر محصولات ارائه شده در نمایشگاه بیان کرد: پیشرفت‌های خوبی در زمینه تولید و فروش زعفران، کود‌های عالی کشاورزی، بذر، و ادوات گلخانه‌ای اتفاق افتاده است که امروز شاهد تجاری‌سازی، فروش و صادرات این محصولات هستیم.

وی با اعلام خبر برگزاری فن‌بازار‌های برق، انرژی و گردشگری در سال ۹۸، عنوان کرد: براساس مأموریت‌ها و چالش‌های احصاشده واحد‌های دانشگاهی در راستای برنامه پایش، فن‌بازار‌های تخصصی دیگری نیز برای پاسخ به چالش‌ها و معرفی آخرین توانمندی‌ها برگزار خواهد شد.

رنجبر در پایان با تأکید بر محصولات ارائه شده در دومین فن‌بازار دانشگاه آزاد اسلامی گفت: محصولات یکسان واحد‌های دانشگاهی و واحد‌های فناور باید به‌صورت کنسرسیومی و تجمیع‌شده به فعالیت بپردازند تا با ایجاد هم‌افزایی در راستای تجاری‌سازی محصولات حرکت کنند.
منبع: آنا
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار